Information om covid-19, coronaviruset

Alla i samhället, både individer och verksamhetsansvariga, behöver hjälpas åt för att förhindra smittspridningen av covid-19.

Minska smittspridningen

För att minska smittspridning uppmanas besökare och medföljande att så långt som möjligt minimera sina besök i vården. Vid ett eventuellt besök uppmanar vi till användning av munskydd. Tack för din förståelse!
Om du avbokar ditt besök sent eller uteblir tar vi inte ut någon avgift om din orsak är covid-relaterad.

Om covid-19 (1177.se)

Om vaccination mot covid-19 i Uppsala län

Så gör du för att vaccinera dig mot covid-19 (1177.se).

CRUSH covid - följ utvecklingen av pandemin i Uppsala län

Se utvecklingen av covid-19 pandemin via kartor och trender på kommun- och stadsdelsnivå för Uppsala län. CRUSH Covid är ett forskningsprojektet och ett samarbete mellan Region Uppsala och Uppsala Universitet.

Tack för att du kämpar

Covid-19-pandemin har påverkat oss alla sedan det första lokala fallet i februari 2020. Även fast vi ser en ljusning, får vi inte andas ut riktigt än. Tack från Region Uppsala för att du håller ut ett tag till.