Information om covid-19, coronaviruset

Alla i samhället, både individer och verksamhetsansvariga, behöver hjälpas åt för att förhindra smittspridningen av covid-19.

Råd för att minska smittspridningen

Tillsammans bromsar vi smittan. Genom att följa de nationella råden tar du ditt ansvar för att skydda dig själv och andra och därmed minska smittspridningen.

Råd för att minska smittspridningen (1177.se)

Om vaccination mot covid-19 i Uppsala län

Så gör du för att vaccinera dig mot covid-19 (1177.se).

CRUSH covid - följ utvecklingen av pandemin i Uppsala län

Se utvecklingen av covid-19 pandemin via kartor och trender på kommun- och stadsdelsnivå för Uppsala län. CRUSH Covid är ett forskningsprojektet och ett samarbete mellan Region Uppsala och Uppsala Universitet.

Tack för att du kämpar

Covid-19-pandemin har påverkat oss alla sedan det första lokala fallet i februari 2020. Även fast vi ser en ljusning, får vi inte andas ut riktigt än. Tack från Region Uppsala för att du håller ut ett tag till.