Visningskväll för regionalt producerad film

Välkommen på visningskväll för regionalt producerad film på Slottsbiografen i Uppsala den 5 april klockan 18.00-20.00. Anmälan krävs.

Vi stödjer drygt 10 uppländska filmare per år i deras produktioner. Dessa filmer vill vi nu visa i sin helhet, utdrag ur eller som work-in-progress. Som vanligt är det en blandning av korta spelfilmer, konstfilmer och nya dokumentärer.

Filmskaparna presenterar sina projekt och vi tilldelar var och en 5-10 minuter för ett samtal och frågestund. Kom och ta del av årets filmskörd! Alla är välkomna och filmarna får gärna ta med sig många gäster.

Filmerna visas i följande ordning:
1. Perspektiv krona / Johannes Widerström / Fiktion / 3 min
2. Ting Tong Trip / Viktor Hertz & Andreas Gejke / Fiktion / 10 min
3. När det regnar / Miriam Ingrid, Felicia Boberg / Fiktion / 10 min
4. Ett år på avstånd (trailer) / Kim Eklöf / Dokumentär / 5 min
5. Aria Parlando / Janya Cambronero Severin & Natanael Cambronero Severin / Fiktion /10 min
6. Smuggled Letters (utdrag) / Mohammed Al-Majdalawi / Dokumentär / 5 min
7. Passion / Natasha Dahnberg / Konstfilm / 5 min
8. Bärgad kärlek / Gisela Nadasy / Fiktion / 8 min
9. Support / Anna Ahlund & Emmanuel Junglander / Fiktion / 6 min

Utöver filmens längd tilldelas filmarna 5-10 min för diskussion och frågestund.

Anmälan

Anmäl dig och gäster senast 1 april till louise.bown@regionuppsala.se. Det hjälper oss att beräkna, då vi bjuder på förfriskningar efter visningen!

Varmt välkommen!

Louise Bown & Andreas Gejke