Digitala öppet hus på Region Uppsala folkhögskola i vår

Region Uppsala folkhögskola har flera digitala öppet hus under våren, två på filialen i Uppsala och en ute på Wik den 28 april.

Den 21 april och den 6 maj kan alla intresserade få en inblick i hur det är att studera på folkhögskolan i Ultuna där man kan läsa in grundskole- eller gymnasiebehörighet. Det görs besök i undervisningen där man får möta både deltagare och lärare. Rektor kommer också att hålla en presentation om skolan. Mer information och länk kommer att läggas ut på skolans webbplats och sociala medier.

Digitalt öppet hus på Wik 28 april

Onsdag den 28 april kl. 17 kan du som är intresserad av Region Uppsala folkhögskolas långa estetiska utbildningar på Wik delta i folkhögskolans digitala öppet hus. Under öppet hus kommer du få träffa både lärare och deltagare från skolan. Det kommer också finnas möjlighet att ställa frågor via chatten. Länk till evenemanget publiceras på skolans webbplats www.wik.nu och i skolans sociala medier.