Boka lokal internt

Den här informationen gäller dig som arbetar inom Nära vård och hälsa.

I infotekshuset finns två rum att boka för kurs, utbildning eller annat för dig som arbetar inom verksamhetsområde Funktionshinder på Nära vård och hälsa. De här lokalerna kan du boka:

Gröna rummet

Konferensrummet "Gröna rummet" i infotekets lokaler.

Konferensrum med projektor. Ingen dator ingår - ta med egen. Lokalen rymmer cirka 18 personer. Hörslinga finns.

Hur bokar jag Gröna rummet?

Om du arbetar inom Nära vård och hälsa kan du själv boka rummet i resursbokningen. Din personliga nyckel ska fungera till konferensrummen i infotekshuset. 

Infotekslokalen

Bildkollage: tre bilder visar olika lokaler på infoteket

Föreläsningslokal med komplett och flexibel konferensutrustning. Det går att anpassa möbleringen så att lokalen rymmer upp till 60 personer i biosittning (dock ej under infotekets öppettider).

Kom ihåg att du behöver vara på plats lite tidigare för att eventuellt möblera om eller se till att den tekniska utrustningen är anpassad till dina behov. Hörslinga finns.

Hur bokar jag infotekslokalen?

Skicka förfrågan till infoteket@regionuppsala.se. Vi återkommer med bekräftelse därefter. Den personliga nyckeln som personal inom före detta Hälsa och habilitering på Nära vård och hälsa har fungerar till konferensrummen i infotekshuset. Kom gärna och testa nyckeln när du bokat och ska använda din nyckel för första gången.

Hör av dig i förväg till infoteket så går vi igenom tekniska utrustning och annat du behöver hjälp med, till exempel rutiner för stängning/låsning.

Möblering kan beställas hos vaktmästaren.

Hitta på sidan