Webbföreläsning: Autism hos barn och vuxna

Webbföreläsningen direktsänds 2 september 2020, klockan 18–20.

Du deltar via dator, mobil eller surfplatta.

Innehåll

Lär dig mer om autism och vilka svårigheter det kan medföra i vardagen att leva med autism. Psykolog My Säfström från Habiliteringen i Uppsala föreläser om bland annat:

• Diagnoskriterier
  • Det tankemässiga fungerandet vid autism
  • Praktiska konsekvenser och svårigheter i vardagen

Alla intresserade är välkomna att delta.

Egna frågor

Under föreläsningen kan du skicka frågor till föreläsaren via SMS. När sändningen startar får du mer information om hur det går till.

Anmälan och avgift

Ingen föranmälan. Ingen avgift.

Kan jag se föreläsningen i efterhand?

Du som inte kunde se direktsändningen kommer kunna se filmen i efterhand.
Den läggs ut så fort den är bearbetad och textad. Det kan ta några veckor efter direktsändningen.

Håll utkik på infotekets sida med filmade föreläsningar.

Frågor

Om du har frågor om föreläsningen, skicka e-post till infoteket@regionuppsala.se eller ring 018-611 66 77.

Porträttbild My Säfström

My Säfström, psykolog på habiliteringen för autism, Nära vård och hälsa, Region Uppsala.

Foto: Ivo Nazlic

Med anledning av corona-läget

Vi anpassar oss vecka för vecka efter Region Uppsalas riktlinjer. Infotekets evenemang kan därför ställas in eller ändras till annan form under terminens lopp. Du som anmält dig till ett evenemang på infoteket får meddelande med e-post om förutsättningarna ändras.

För webbföreläsningar utan anmälan får du hålla utkik efter eventuella ändringar här på webben.