Depression och utmattning … eller dyslexi och add?

Välkommen att ta del av en personlig berättelse om jakten på hälsa och rätt diagnos.

Onsdag 5 oktober 2022, klockan 19–21.

Enköpings bibliotek, Ågatan 29, Enköping.
Hitta till biblioteket (karta på Google).

Innehåll

Här får du träffa Sara Jonsson, som kämpat under hela uppväxten med nedstämdhet, utmattning och läs- och skrivsvårigheter. Felbehandling i vården fick henne att till sist ta detektivarbetet i egna händer när det gäller jakten på hälsa och rätt diagnos. Som 23-åring fick hon diagnosen dyslexi, men hon skulle hinna bli 39 år innan hon fick diagnosen add.

Du får också träffa Ulrika Lundblad från Personligt ombud i Enköpings och Håbo kommuner. Hon berättar om vilket stöd de kan ge till personer med psykiska funktionsnedsättningar.

Anmälan

Anmäl dig senast 3 oktober via e-post infoteket@regionuppsala.se eller telefon 018-611 66 77.
Ange namn och telefonnummer.

Ingen deltagaravgift.

Alla intresserade är varmt välkomna.

Porträttbild på Sara Jonsson. Har lockigt halvlångt ljust hår. mörk jacka. I bakgrunden syns lövträd.
Sara Jonsson

Hitta på sidan