Webbföreläsning: Autism och ADHD - vanligt hos barn med cerebral pares

Webbföreläsning 3 november 2021, klockan 18–20.

Du deltar via dator, mobil eller surfplatta.

Innehåll

Det är vanligt att den som har cerebral pares (CP) även har andra funktionsnedsättningar än själva rörelsehindret.

Nya undersökningar har visat sig att så många som 45 procent av barnen med CP också har autism och/eller adhd. Det är viktigt att varje barn med CP får sina funktioner och funktionsnedsättningar beskrivna tidigt så att rätt stöd kan ges i rätt tid till rätt barn. Magnus Påhlman berättar om resultaten från sitt avhandlingsprojekt och vad det kan innebära.

Föreläsningen vänder sig i första hand till dig som är förälder eller personal men alla intresserade är välkomna att delta.

Anmälan

Anmäl dig senast 29 oktober 2021 via e-post infoteket@regionuppsala.se eller telefon 018-611 66 77. Ange namn och telefonnummer.

Ingen deltagaravgift.

Ett samarrangemang med Attention.

Föreläsare Magnus Påhlman.jpg
Föreläsare Magnus Påhlman.

Om du har frågor om föreläsningen, skicka e-post till infoteket@regionuppsala.se eller ring 018-611 66 77.