Webbutbildning: Vad är autism? – tillfälle 2

Ett utbildningstillfälle för dig som vill lära dig vad autism är. Den här utbildningen vänder sig till dig som inte har så mycket förkunskaper. Alla intresserade är varmt välkomna att delta.

Webbutbildning 17 november 2021, klockan 18–20.

(Denna utbildning är samma som gavs 16 september 2021)

Du deltar via dator, mobil eller surfplatta.

Innehåll

Utbildningen ger en grundläggande kunskap om autism, vilka konsekvenser det kan innebära att ha autism och lite om vad man kan göra för att underlätta vardagen.

Anmälan

Anmäl dig senast 12 november via e-post infoteket@regionuppsala.se eller telefon 018-611 66 77. Ange namn och telefonnummer.

När du anmält dig får du information med e-post om hur du tar del av utbildningen via dator, mobil eller surfplatta.

Ingen deltagaravgift.

Arrangörer

Samarrangemang med habiliteringen i Uppsala.

Frågor

Om du har frågor om föreläsningen, skicka e-post till infoteket@regionuppsala.se eller ring 018-611 66 77.