Webbföreläsning: Anpassad IT och DigiJag. Digital delaktighet för personer med IF

Webbföreläsning 21 april 2021, klockan 18–20.

Du deltar via dator, mobil eller surfplatta.

Innehåll

Dator är ett självklart verktyg för att kunna vara delaktig i dagens samhälle. Så ser det inte ut för personer med IF trots att datorer är bra på att kompensera för det som de har svårt för.

På den 2-åriga distansutbildningen Anpassad IT vid Mora Folkhögskola har deltagarna fått tillgång den digitala världen och de har också varit med att utveckla den kognitivt tillgängliga lärmiljön DigiJag.

Du kommer att få många exempel hur IT kan göras tillgängligt.

Alla intresserade är varmt välkomna att delta.

Anmälan

Anmäl dig via e-post infoteket@regionuppsala.se eller telefon 018-611 66 77. Ange namn och telefonnummer.

När du anmält dig får du information med e-post om hur du tar del av föreläsningen via dator, mobil eller surfplatta.

Ingen deltagaravgift.

Frågor

Om du har frågor om föreläsningen, skicka e-post till infoteket@regionuppsala.se eller ring 018-611 66 77.