Föreläsning i Tärnsjö: Vardagen , så funkar den!

Torsdag 10 mars 2022, klockan 18–20.

Biblioteket i Tärnsjö.
Se plats på google-kartan.

Innehåll

Kom och upptäck riktigt bra idéer och råd från dem som får livet med NPF-diagnos att fungera! Konkreta förslag som låter dig vara din egen person samtidigt som din plats i samhälle, familj och vänkrets blir tryggare. Jonas Wik, med autism och add, har fått förtroendet från hundratals andra med diagnos att förmedla berättelser och strategier som de vet hjälper. Självklart finns tid för dina frågor och funderingar under kvällen.

Ett samarrangemang med Heby kommun.

Anmälan

Anmäl dig senast 8 mars via e-post infoteket@regionuppsala.se eller telefon 018-611 66 77. Ange namn och telefonnummer.
Antalet deltagare är begränsat.

Ingen deltagaravgift.

Alla intresserade är varmt välkomna.

Porträttbild Jonas Wik.
Jonas Wik

Ordförklaring - NPF

NPF är en förkortning av "Neuropsykiatrisk funktionsnedsättning".

Lättläst - Vad är NPF?

Affisch

Hjälp oss sprida information om evenemanget.
Skriv ut och sprid affischen (pdf).

Med anledning av corona-läget

Vi anpassar oss efter myndigheternas riktlinjer. Infotekets evenemang kan därför ställas in eller ändras till annan form under terminens lopp. Du som anmält dig till infotekets evenemang får meddelande med e-post om förutsättningarna ändras.

Vaccinationspass och andra krav

Biblioteket där detta evenemang äger rum kan ha särskilda regler när det gäller vaccinationspass eller andra krav för besökare. Är du osäker på reglerna inför ditt besök, kontakta biblioteket, eller infoteket för att få mer information.