Undersköterskor geriatrikavdelning 2 i Tierp semestervikariat

Sista ansökningsdag 2021-04-30
Arbetsplats Verksamhetsområde geriatrik
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS152/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Letar du efter ett nytt spännande och omväxlande arbete? Då är du välkommen att söka jobb som undersköterska på Geriatrikavdelning 2 i Tierp. Avdelningen är en del av Akademiska sjukhuset som bedriver geriatrisk vård och rehabilitering i team med inriktning mot stroke, ortopedi, akut geriatrik samt palliativ vård.

Ditt uppdrag

Våra patienter har varierande medicinska diagnoser vilket gör att du kommer att öka dina kunskaper inom många områden. Tillsammans med dina teamkollegor: sjuksköterska, läkare, sjukgymnast, arbetsterapeut, kurator samt vid behov även logoped, ansvarar du för att sätta upp individuella mål för varje enskild patients rehabilitering. Med utgångspunkt i patientens behov och i nära samarbete i teamet planerar du självständigt ditt arbete. Målet efter inneliggande rehabilitering är att patienten skall kunna skrivas ut på ett tryggt och säkert sätt. Geriatriken i Tierp är sedan januari 2017 en av två avdelningar på Akademiska sjukhuset som bedriver KUA – klinisk utbildningsavdelning för läkar-, sjuksköterske- och fysioterapeutstudenter.

Dina kvalifikationer

Du sätter alltid patienten i fokus och är ansvarstagande och motiverad i ditt arbete. Du är en utbildad undersköterska med ett stort intresse för både rehabilitering och allmän omvårdnad. Viktigt för oss är att du tycker om att arbeta med människor och att du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Du har ett gott bemötande, är strukturerad och har förmåga att arbeta i team med växlande tempo. Har du detta kombinerat med nyfikenhet och noggrannhet kan du vara rätt för oss. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi söker nu undersköterskor till semestervikariat med möjlighet till förlängning. Tjänstgöring på schema med helgtjänstgöring.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?

Gruppchef Rebecca Hartman 0293-20335.
Gruppchef Rose-Marie Gellerstedt 0293-20330 
Fackliga representant för Kommunal når du via växeln, tfn 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Intervjuer och tillsättning kan komma att ske fortlöpande under ansökningstiden.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.