Klinisk prövningsledare

Sista ansökningsdag 2021-03-15
Arbetsplats UCR
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS192/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Vill du bidra till förbättrad hälsa hos människor över hela världen i ditt arbete? Vi på UCR går till jobbet och är en del av detta varje dag. Hoppas att du vill bli en av oss!
UCR (Uppsala Clinical Research Center) förenar akademisk, klinisk och teknisk kompetens i en komplett forskningsinfrastruktur och är en bred resurs för klinisk forskning och kvalitetsuppföljning både regionalt, i Sverige och internationellt. Vi är stolta över att vårt arbete bidrar till förbättrad hälsa hos människor över hela världen och arbetar dagligen för att fortsätta att utveckla medicinsk kunskap. UCR är Sveriges största ARO (Academic Research Organization) som på uppdrag från såväl akademi som industri genomför och hanterar alla aspekter av kliniska forskningsprojekt under ett och samma tak. Vi erbjuder service för genomförande av kliniska studier, observationsstudier och kvalitetsuppföljning inom hälso- och sjukvård.

Vi söker en erfaren projektledare med erfarenhet av kliniska prövningar som vill ha en omväxlande roll med stor bredd och möjlighet att påverka ditt arbete!
Kanske tjänsten som klinisk prövningsledare hos oss på UCR är din nästa utmaning?!

Kliniskforskningssektionen inom UCR

UCR består idag av ca 140 medarbetare varav merparten arbetar med klinisk forskning. Vi är projektledare, kliniska prövningsledare (CPM), CRA/monitorer, publication manager/medical writer, data managers och biostatistiker, med varierad bakgrund och erfarenhet. Vi arbetar i tvärfunktionella team med olika typer av kliniska studier och projekt på uppdrag från både akademi och industri. Tillsammans har vi en bred kompetens inom området medicinsk klinisk forskning. Våra studier och projekt är av varierande omfattning och inriktning och vi arbetar med såväl stora som små och regionala som internationella projekt - hos oss får du verkligen vara med i helheten!

Ditt uppdrag

Som klinisk prövningsledare har du en projektledande roll för kliniska prövningsprojekt, vilket bland annat innefattar att upprätta projektplan, fördela och leda resurser, koordinera och prioritera samt formulera och följa upp mål. Du kommer att ansvara för övergripande planering och projektledning över projektteam men också arbeta operativt hands-on i projekten. Projektens storlek, inriktning och utförande varierar vilket gör att vi kan erbjuda ett spännande, stimulerande och utvecklande arbete. Du är delaktig redan vid projektens uppstart och konsultation vilket gör att du får en viktig rådgivande roll, kommer nära kärnan i studien och får ett helhetsperspektiv. Att medverka till ständig verksamhetsutveckling och förbättringsarbete ingår i rollen.

Dina kvalifikationer

• Högskoleutbildning med naturvetenskaplig, teknisk, farmaceutisk eller medicinsk inriktning
• Minst två års erfarenhet av arbete med kliniska prövningar
• Goda kunskaper inom ICH-GCP
• Mycket god svenska i tal och skrift
• Mycket god engelska i tal och skrift
• Goda datorkunskaper

Din kompetens

Som person är du lösnings- och servicefokuserad och målinriktad med en god förmåga att se till helheten. Du är driven och innovativ men kan samtidigt hitta en lämplig balans för att möta regulatoriska krav och förhållningssätt. Du trivs i en social roll där du får interagera och kommunicera med andra, såväl internt som externt.
Har du dessutom tidigare arbetat med kvalitetsregister, nationella medicinska register eller med medicintekniska produkter ser vi det som meriterande.

Din person
Vi söker en kollega som vill dela vår mission, att förbättra hälsan för människor i Sverige och hela världen är. Du är prestigelös, gillar att både utveckla och förvalta samt att både leda och samarbeta. Du delar med dig av dina kunskaper och är alltid öppen för att lyssna på dina kollegors och kunders förslag och synpunkter Du är strukturerad, analytisk och förstår vikten av god dokumentation.
Vi tror att både erfarenheter och personligheter är viktiga i ett välfungerande team. Vi kommer således att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en bred, varierande och innovativ roll i en organisation där det händer mycket! Du får stort utrymme att påverka såväl dina projekt, din egen samt hela organisationens utveckling. Våra medarbetare är viktiga, vi lär oss av varandra och vi hjälps åt. Hos oss får du väldigt bra anställningsförmåner som gör skillnad, vilket innefattar t.ex. friskvårdsbidrag, tjänstepension och klämdagar. Läs om några av dem här.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Tjänsten är på heltid med tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas. Vi finns i nybyggda lokaler i Uppsala Science Park

Vill du veta mer?

Gruppchef: susanne.heller@ucr.uu.se tel.+46 (0)18 611 95 51
Human resource (HR): katarina.boustedt@ucr.uu.se tel.+46 (0)18 611 11 98
Facklig representant nås via växeln tel.+46 (0)18 611 0000
Vi kommer löpande att kontakta passande sökande för intervju.

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset