Distriktsläkare

Sista ansökningsdag 2021-05-11
Arbetsplats Gottsunda vårdcentral
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH98/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Välkommen till Gottsunda vårdcentral!

En av våra duktiga distriktsläkare går nu i pension och därför söker vi dig som är intresserad av en tillsvidareanställning på heltid, där vi tillsammans kommer överens om när du tillträder din tjänst. 

Hos kommer du att jobba på en stabil och välfungerande vårdcentral, med mycket god arbetsmiljö och trevliga arbetskamrater. 

Vi arbetar i nybyggda lokaler placerade i Gottsunda centrum, i sydvästra delen av Uppsala. Här finns goda parkeringsmöjligheter precis vid vårdcentralen.

Vi har vid sidan av din individuella utvecklingsplan även regelbundna utbildningsdagar för kompetensutveckling. Det gör att du ingår i ett stort nätverk med kunniga kollegor. Vi satsar också på trygga anställningar och på bra förmåner via vårt kollektivavtal, läs om dem här

Ditt uppdrag

Vi söker dig som tycker det är roligt att arbeta kliniskt, bidra till kvalitetsutveckling och som har lätt för att samarbeta och för att diskutera med kollegor inom alla våra yrkesgrupper. Vi tror att arbetsglädje, en rimlig arbetsbelastning och trivsel är vägen till långsiktig hållbarhet och en hälsofrämjande arbetsplats. Som läkare får du stöd av kollegor, ett varierat arbete samt möjlighet att utvecklas och utmanas medicinskt. Du får också goda möjligheter till fortbildning, både internt och externt.

Hos oss kommer du att arbeta i nära samarbete med alla professioner på vårdcentralen. Här jobbar utöver sedvanlig personal flera psykologer och kuratorer, psykiatrisjuksköterska, fysioterapeuter, rehabiliteringskoordinator samt dietist. Dina arbetsuppgifter består av mottagningsarbete med omväxlande uppgifter liksom handledning av läkarstudenter, AT- och ST-läkare. I framtiden finns även möjlighet att arbeta på SÄBO, BVC, MVC och/eller Ungdomsmottagning. Vi har välfungerande mottagningar för diabetes, astma /KOL och hjärtsvikt.

På vårdcentralen finns ett stort intresse av utveckling både inom vårdprocesser och verksamhet, så tycker du om att krydda ditt arbete med sådana inslag så kommer du att trivas hos oss! 

Din kompetens

Vi söker dig med specialistkompetens i allmänmedicin och svensk legitimation. Du ser utmaningen och glädjen i att följa dina patienter genom livets alla åldrar.

Du är en god kommunikatör på svenska både i tal och skrift. Som person är du bra på att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt och för att vara framgångsrik i arbetet krävs att du är flexibel i ditt arbetssätt. Hos oss kommer du att ha nytta av din samarbetsförmåga och vilja av att kontinuerligt utveckla verksamheten. 

Vår verksamhet

Vårdcentralen tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa i Region Uppsala. Vi har cirka 14 000 listade patienter och ungefär 70 medarbetare. Vår verksamhet är bred och alla yrkesområden inom vårdcentralens uppdrag finns representerade, inkluderat SÄBO, BVC, MVC och ungdomsmottagning. Det som utmärker oss är ett gott arbetsklimat som bygger på mångfald och att vi brinner lite extra för de utsatta i samhället. Många av våra patienter kommer från andra länder och andra kulturer, vilket vi tycker gör arbetet hos oss extra omväxlande och intressant. 

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om tjänsten och verksamheten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Patricia Lundén på telefonnummer 018-6117806, e-post patricia.lunden@regionuppsala.se, eller medicinskt rådgivande läkare Staffan Anderberg, e-post staffan.anderberg@regionuppsla.se. 

Fackliga företrädare nås via växeln: 018-611 00 00.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Sista ansökningsdag är den 11 maj. Bifoga CV, bevis på legitimation samt övriga handlingar som styrker din kompetens tillsammans med din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1600 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.