Sjuksköterska till plastik- och käkkirurgi, timanställning

Sista ansökningsdag 2021-04-30
Arbetsplats Verksamhetsområde plastik- och käkkirurgi
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS246/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Sjuksköterska med timanställning - var med och återskapa funktion för patienterna inom plastik- och käkkirurgi hos oss!

Vill du ta chansen att jobba med omväxlande arbetsuppgifter och samtidigt utveckla dina kunskaper inom plastik och käkkirurgi?

Då kan detta vara jobbet för dig! Avdelning 85F2 erbjuder dig möjligheten att växla mellan plastikkirurgi, käkkirurgi och brännskadevård som timanställd sjuksköterska, allt sker dessutom på samma avdelning!

Vår verksamhet

Välkommen till avdelning 85F2 som förutom att vi ligger i fräscha och snygga lokaler mitt i 85-huset också är en kirurgisk vårdavdelning med inriktning mot plastik- och käkkirurgi. Som du ser erbjuds du unik kunskap inom plastik- och käkkirurgi, samtidigt som du får goda kunskaper inom kirurgisk pre- och postoperativ vård. Men det bästa av allt måste ändå vara att våra specialiteter återskapar funktionalitet efter tex tumörsjukdom, svåra kroppsskador eller missbildningar. Eller hur?

Intag av patienter är till största delen planerat, men även akutintag sker. Åldersspannet på patienterna skiljer sig dramatiskt då de yngsta är under året men de äldsta har en mycket respektingivande ålder. Naturligtvis har vi ett nära samarbete med avdelningsläkaren under veckodagarna. Som anställd hos oss kommer du snabbt att märka att jobbet är variationsrikt med utmaningar och stimulans vilket såklart leder till en bred kompetens. Eftersom Akademiska sjukhuset är ett utbildande sjukhus finns alltid möjligheten att komma med utvecklande idéer!

Läs mer här om vår spännande verksamhet.

Ditt uppdrag

Som sjuksköterska på 85F2 ansvarar du för vården av upp till 6 patienter med varierande övervakningsbehov. Omvårdnadsbehovet är också mycket varierande där stort fokus ligger på smärtbehandling, nutrition och sårvård. Du ansvarar för att leda och fördela arbetet inom teamet runt patienten. Som timanställd sjuksköterska får du en individuellt anpassad introduktion i syfte att ge kunskaper och god förståelse för vår verksamhet. Tillsammans med dina kollegor skapar du en god arbetsmiljö och bidrar med en positiv inställning i arbetsgruppen.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med några års erfarenhet i yrket. Har du erfarenhet av kirurgisk vård är det utmärkt men inget krav. Som person är du stabil, trygg och empatisk. Du är ansvarstagande, har alltid patienten i fokus och uppskattar teamarbete. Om du har ett flexibelt och nyfiket förhållningssätt och dessutom god samarbetsförmåga är vi som gjorda för varandra.

Vi erbjuder

Timanställning hos oss som sjuksköterska. Du har även möjlighet till att arbeta hos oss längre period under sommaren. Tillträde efter överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Sabina Lindberg 018-611 54 26   
Vårdförbundet nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.