Sjuksköterska palliativt centrum med placering på specialiserad hemsjukvård

Sista ansökningsdag 2021-04-30
Arbetsplats Verksamhetsområde blod- och tumörsjukdomar
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS276/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Palliativt centrum, som är en del av Akademiska Sjukhuset, består av Hospice, Avdelningen för specialiserad hemsjukvård (ASH) och Palliativa konsultteamet (PKT). Vi har både slutenvård, hemsjukvård, rådgivning och undervisning, framför allt med inriktning på palliativ vård. Vi behöver nu flera sjuksköterskor till Palliativt centrum med placering på ASH alternativt rotation mellan ASH och Hospice. Vi vårdar patienter med olika diagnoser och i alla åldrar, även barn i specifika fall.

Ditt uppdrag

Som sjuksköterska på ASH arbetar du i ett multidisciplinärt team tillsammans med andra professioner med vården av svårt sjuka patienter i hemmet. Du ansvarar till största del för specifik omvårdnad, med varierade arbetsuppgifter så som avancerad symtomlindring med till exempel läkemedelspumpar, spinal smärtlindring, olika dränage och närståendestöd.

Dina kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har vidareutbildning inom palliativ vård eller erfarenhet av palliativ vård, men inget krav. Du är strukturerad och kommunikativ, är stresstålig och tycker om att arbeta i team. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav.

Din kompetens

Samarbetsförmåga – Du arbetar bra med andra människor, är lyhörd och löser eventuella konflikter på ett konstruktivt sätt.
Flexibel – Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och är lösningsfokuserad. Kvalitetsmedveten – Du är noggrann, följer upp och strävar efter att uppfylla kvalitetsmål.

Vi erbjuder

Tillsvidareanställning på mellan 75–100 %. Dag/kväll/natt. Individuell inskolning och mentorskap. Grupphandledning varje månad.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Lisa Sörell, Avdelningschef 018–617 16 66
Sofie Funke, Sektionsledare 018–617 09 04
Facklig kontaktperson nås via växeln 018- 611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.