Sjuksköterska dagtid till preoperativa avdelningen 101E

Sista ansökningsdag 2021-04-18
Arbetsplats Verksamhetsområde anestesi, operation och intensivvård
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS118/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Avdelningen tillhör verksamhetsområdet anestesi-, operation och intensivvård (AnOpIVA), som är ett av Akademiska sjukhusets största verksamhetsområden. Vi flyttade nyligen till sjukhusets nya vårdbyggnad och har fått nya fina lokaler. 

Preoperativa avdelningen fungerar som en service-avdelning. Vårt huvuduppdrag är att leverera korrekt förberedda och trygga patienter till operation och undersökningar. Patienterna tillhör verksamhetsområden urologen, kirurgen och ortopeden. Preoperativa avdelningen består av en mindre grupp av sjuksköterskor och undersköterskor som arbetar självständigt i ett tätt samarbete med kundklinikerna. Vi arbetar periodvis under högt tryck. 

Ditt uppdrag

Vi på preoperativa avdelningen söker nu en ny kollega, som vill bli en viktig del av vårt team! Som sjuksköterska hos oss kommer du arbeta på olika positioner på avdelningen. Arbetsuppgifterna består bland annat av att förbereda patienter för operation, ansvara för narkosbedömningsmottagningen samt ansvarar för mottagande av patienter i avdelningsreceptionen. Vi har ett stort kontaktnät och samarbetar med operationskoordinatorer, inskrivningssjuksköterskor och läkare från kundklinikerna.

Dina kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med några års erfarenhet. 

Din kompetens

För att trivas hos oss så ser vi gärna att du är en självgående person som tar ansvar för din uppgift och arbetar på ett strukturerat sätt. Du har ett flexibelt sätt och har därmed lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du har lätt för att samarbeta och tycker det är viktigt att ta ansvar för att dina arbetsuppgifter blir utförda på ett sätt som stärker patientsäkerheten. För att trivas hos oss bör du uppskatta att röra på dig då arbetet innebär patienten transporter till de olika operationsavdelningarna. Sist men inte minst är du serviceinriktad och har både intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra.   

I denna rekrytering kommer stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Tillsvidareanställning. Arbetstid dagtid, måndag till fredag med start tidiga morgnar. Anställningen kan komma att föregås av provanställning om högst 6 månader.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Emma Olsson 018-611 70 50 
Facklig kontaktperson Vårdförbundet 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.