Avdelningschef

Sista ansökningsdag 2021-04-30
Arbetsplats Kirurgavdelningen och mottagningen
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE38/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Verksamhetsområde kirurgi har som huvudinriktning elektiv kirurgi med några större profilområden inom Region Uppsala. Inom verksamhetsområdet finns vår kirurgavdelning och kirurgmottagning vilka är samorganiserade. Kirurgavdelningen är en vårdavdelning med inriktning mot ortopedi, allmänkirurgi, urologi samt gynekologi. Vi har 19 vårdplatser. Kirurgmottagningen arbetar inom områdena allmänkirurgi, urologi och ortopedi och har sex till sju mottagningar per dag.

Vi söker nu dig som vill vara avdelningschef för kirurgavdelningen och mottagningen.

Ditt uppdrag

Som avdelningschef har du ledningsansvar vad gäller personal, arbetsmiljö, ekonomi och vårdutveckling på kirurgavdelning/mottagningen som består av ca 50 medarbetare. Tillsammans med verksamhetschef, medicinskt ledningsansvariga och medarbetare planerar och utvecklar du verksamheten.

Dina kvalifikationer

Vi söker sig som är legitimerad sjuksköterska eller har annan relevant utbildning inom hälso- och sjukvård. Tidigare erfarenhet som chef eller ledare inom offentlig verksamhet är meriterande. Du är tydlig, kommunikativ och har ett strukturerat arbetssätt. Du trivs med att skapa engagemang och delaktighet. Naturligtvis sätter du alltid patienten i fokus. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Tillsvidareanställning på heltid som sjuksköterska, med tidsbegränsat uppdrag som avdelningschef. Lön och tillträde efter överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om tjänsten eller vår verksamhet är du välkommen att kontakta:
Verksamhetschef kirurgi Tammer Hemdan; 0171-41 80 52, eller via e-post tammer.hemdan@regionuppsala.se 

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Bifoga gärna examensbevis och legitimationsbevis i din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping har cirka 550 medarbetare och är en del av Region Uppsala. Enköping har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vi arbetar för mångfald och jämställdhet och hela sjukhuset är HBTQ- certifierat. Vi är ett hälsofrämjande sjukhus och arbetar aktivt med att ständigt utveckla verksamheten.