Är du intensivvårdssjuksköterska? Vi behöver dig inom covid-19 vården

Sista ansökningsdag 2021-04-30
Arbetsplats Intensivvårdsverksamheterna vid Akademiska sjukhuset
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS312/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Den nedgång i antal smittade som behövde sjukhusvård som vi såg i början av 2021 har nu tyvärr vänt och vi är i stort behov av att stärka upp vår intensivvårdsverksamhet med fler intensivvårdssjuksköterskor. Vi hoppas att du, även om du i dag har annan sysselsättning, tillfälligt kan komma och arbeta med oss. Behovet är skyndsamt.

Vi söker

Intensivvårdssjuksköterskor för arbete med covid-19 patienter inom intensivvårdsverksamheten

Bakgrund

För ett drygt år sedan togs den första covid-patienten omhand på Akademiska sjukhuset och inom loppet av några veckor skaffade vi oss förmåga att ta hand om över hundra patienter i skilda vårdformer, med en sjukdom som inte ens fanns för ett år sedan. Vi har lärt oss mycket om covid-19 och det har skett stor utveckling i vården av dessa patienter. 

Vi erbjuder

Vi erbjuder en timavlönad eller visstidsanställning med start omgående och till och med juni 2021. Vi ser helst att du kan arbeta heltid under denna period, men vi är även öppna för andra lösningar. 

Har du möjlighet att hjälpa till?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Har du frågor, kontakta rekrytering@akademiska.se

Har du en annan bakgrund och önskar söka jobb hos oss?

Vänligen observera att vi i denna rekrytering inte har möjlighet att hantera ansökningar från andra yrkeskategorier än specialistutbildade sjuksköterskor inom intensivvård.

Du är varmt välkommen att titta bland våra övriga lediga tjänster på vår hemsida: lediga tjänster på sjukhuset.  

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.