Psykolog

Sista ansökningsdag 2021-04-25
Arbetsplats Örsundsbro vårdcentral
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH148/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Välkommen till Örsundsbro vårdcentral!

Vi på Örsundsbro vårdcentral söker dig som gillar variation i arbetet, för inom primärvården möter vi människor i livets alla skeden och ingen dag är den andra lik. Vi erbjuder en tillsvidareanställning som psykolog på 80% med start enligt överenskommelse.

Ditt uppdrag

Ditt arbetsområde är psykisk ohälsa för vuxna över 18 år som inte kräver specialistpsykiatrins resurser. Vi har också ett hälsofrämjande uppdrag. Arbetsuppgifterna består bla av psykologisk rådgivning, bedömning och behandling, individuellt och i grupp. Möjlighet att påverka ditt schema och din arbetsdag finns. Du jobbar till stor del självständigt, men har ett nära samarbete med det psykosociala teamet som består av psykolog och kurator. Din konsultation till övriga kollegor på vårdcentralen och inom förvaltningen är också ett viktigt inslag i arbetet.

Din kompetens

Vi söker dig som är legitimerad psykolog med goda kunskaper i diagnostik och evidensbaserade behandlingsmetoder. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av primärvård och KBT. 

Vi söker dig som är positiv, har ett flexibelt arbetssätt och god förmåga att samarbeta med övriga i teamet, samtidigt som du har vana och drivkraft att arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt vid förmåga att utveckla vårt arbete i det psykosociala teamet samt hela vårdcentralens arbete för ökad psykisk hälsa hos våra patienter.

Vår verksamhet

Örsundsbro vårdcentral finns i fräscha lokaler på landsbygden mellan Uppsala och Enköping. Vi är 15 medarbetare som tillsammans jobbar kring patientens bästa, vi värnar om en god stimulerande arbetsmiljö med personliga lösningar. Vårdcentralen är en central viktig plats för befolkningen, vilket gör vårt jobb extra värdefullt

Vill du veta mer?

Då är du välkommen att kontakta verksamhetschef Ulrika Widerholm, ulrika.widerholm@regionuppsala.se tel 0767-218854 så berättar hon mer om verksamheten och tjänsten. 

Fackliga företrädare nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval sker löpande. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1500 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.