ST-läkare till verksamhetsområde ögon

Sista ansökningsdag 2021-04-22
Arbetsplats Verksamhetsområde ögonsjukdomar
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS352/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Verksamhetsområdet ögonsjukdomar är en del av Akademiska sjukhuset och bedriver ögonsjukvård med stor andel högspecialiserad vård. Verksamhetsområdet består av en slutenvårdsavdelning och en mottagningsenhet inkluderande dagkirurgisk verksamhet.

Nu söker vi en ST-läkare.

Dina kvalifikationer

Du är legitimerad läkare. Erfarenhet inom området ögonsjukdomar och intresse för forskning är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi kan erbjuda dig en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde och lön efter överenskommelse. Jour och beredskap ingår i tjänsten.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Verksamhetschef Manochehr Amani 018-611 19 95
Läkarchef Inger Westborg 018-611 52 10
Facklig kontaktperson nås via Upplands Allmänna Läkarförening, kansli 018-611 34 95

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.