Sjuksköterska, vikariat

Sista ansökningsdag 2021-04-30
Arbetsplats Almunge vårdcentral
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH350/2020
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Varmt välkommen att bli en del av vårt team på Almunge vårdcentral!

Vi är den lilla vårdcentralen med de stora möjligheterna och söker dig som vill utvecklas tillsammans med oss! Vi finns i fräscha lokaler på landsbygden i den östra delen av Uppsala kommun (2,5 mil från Uppsala) med parkeringsplatser precis utanför vårdcentralen. Här jobbar alla professioner nära varandra för att ge den bästa vården och nu du kan bli en i vårt team.

Vi söker en positiv och flexibel sjuksköterska. Vi erbjuder nu ett vikariat på 80-100% med tillträde enligt överenskommelse. Vikariatet kommer till 31/12-2021, med möjlighet till förlängning. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Ditt uppdrag

Dina arbetsuppgifter innebär varierat arbete som sjuksköterska på vår vårdcentral. T.ex. laboratoriearbete, telefonrådgivning, möta patienterna vid akuta besök, digitala forum samt planerad mottagning.  Vi arbetar aktivt med att förbättra patientflöden genom triagering och bokning till samtliga professioner. Har du utbildning i astma/KOL eller psykiatri är det något som vi gärna vill veta mer om.

Din kompetens

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Tidigare erfarenhet av primärvård, vårdsystem, telefonrådgivning samt triagering ses som meriterande.

Vi söker dig som är positiv, har ett flexibelt arbetssätt och god förmåga att samarbeta med övriga i teamet, samtidigt som du har vana och drivkraft att arbeta självständigt. 

Vår verksamhet

Almunge vårdcentral öppnade i maj 2019. Almunge ligger på landsbygden i den östra delen av Uppsala kommun. Vi är 15 medarbetare som tillsammans erbjuder det mesta inom primärvård och på vårdcentralerna arbetar alla för att ge våra patienter bästa möjliga omhändertagande. 

På vårdcentralen är vi fyra sjuksköterskor och tre distriktssköterskor. 

Vill du veta mer?

Välkommen att ringa verksamhetschef Daniela Baretta Furfält om du vill veta mer om jobbet eller om oss, tel 018-611 64 84 eller e-post daniela.baretta.furfalt@regionuppsala.se

Ansökan

Vi ser fram emot din ansökan via länken nedan. Vi vill ha din ansökan senast den 30 april. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och välkomnar därför din ansökan snarast möjligt.

Till din ansökan bifogar du legitimation och andra relevanta bilagor.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1600 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.