Smittskyddsadministratör

Sista ansökningsdag 2021-04-22
Arbetsplats Region Uppsala
Förvaltning Regionkontoret
Referensnummer RK19/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Smittskyddsenheten arbetar med att bekämpa smittsamma sjukdomar hos människor i Uppsala län. Våra lokaler finns på Dag Hammarskjölds väg 60, Uppsala Science Parkområdet och vi är nio personer som arbetar på enheten.

Till Smittskyddsenheten söker vi en smittskyddsadministratör/registrator, då nuvarande befattningsinnehavare ska vara föräldraledig. 

Ditt uppdrag

Som smittskyddsadministratör har du ett mångfacetterat arbete med bland annat diarieföring och arkivering, administration av datorsystemet SmiNet II och webbpublicering på smittskyddets hemsida. Du arbetar nära smittskyddsläkaren och är hen behjälplig i det administrativa arbetet.

I arbetet har du en del telefonkontakt med medborgare, sjukvårdspersonal och personal på andra myndigheter. Frågorna kan då handla om att ge information, svara på frågor eller att hänvisa till annan instans.

Din kompetens

Vi söker dig som har lämplig administrativ utbildning, meriterande är utbildning i diarieföring/arkivering, webbredaktörsarbete och mikrobiologi eller infektionssjukdomar.

Du har erfarenhet av att arbeta med diarieföring, gärna i systemet Public 360 och Office 365. Du har god förmåga att hantera det svenska språket och ett intresse av webbredaktörsarbete. Arbetsgruppen är liten och vi lägger stor vikt i att du bidrar med trivsel på arbetsplatsen.

Vi erbjuder

Uppdraget är ett föräldravikariat med tillträde snarast efter överenskommelse till och med 30 september 2022. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

För ytterligare upplysningar kontaktar du Bodil Ardung, enhetschef
Smittskyddsenheten, tel. 018 - 611 92 21.
Annie Sattari, smittskyddsadministratör, tel. 018-611 92 25
Fackliga företrädare nås via växeln: 018-611 00 00.
Saco, Vision och Vårdförbundet är företrädesvis representerade vid arbetsplatsen.

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Regionkontoret

I Region Uppsala växer kunskap och människor. Ungefär 12 000 medarbetare jobbar med såväl hälso- och sjukvård som kollektivtrafik, kultur och regional utveckling. Vårt syfte är att skapa förutsättningar för hälsa, hållbarhet och utveckling. Region Uppsala arbetar för ett gott liv i en nyskapande kunskapsregion med internationell lyskraft.