Snickare

Sista ansökningsdag 2021-05-07
Arbetsplats Driftenheten
Förvaltning Fastighet och service
Referensnummer LSU09/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Fastighetsdrift inom Fastighet och service sköter driften av Region Uppsalas fastighetsbestånd. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av byggnader samt beställningar av kund inom Region Uppsala. Vi söker dig som vill arbeta med drift och fastighetsunderhåll samt skötsel och beställningar i våra byggnader inom Region Uppsala. Vi erbjuder dig trevliga kollegor och ett arbete i en föränderlig miljö med stadig och tidvis stark teknisk utveckling.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att i huvudsak arbeta med beställningar, tillsyn och skötsel av Region Uppsalas byggnader men även i viss mån felavhjälpande underhåll av våra befintliga byggnader inom regionen. Du närvarar vid övertagande av nya byggnader, dokumenterar förändringar och genomförd tillsyn i våra byggnader. Tjänsten innebär service i såväl äldre som nyare byggnader. Arbetet sker i samverkan med personal inom vården. Organisatoriskt ingår du i Fastighetsdrifts byggrupp.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning med inriktning bygg eller motsvarande samt har ett genuint intresse av arbetsområdet. Det är meriterande med tidigare erfarenhet av byggarbete inklusive tak och dörrmiljö.
Du är en noggrann och social person som gillar att samarbeta och hjälpa till. Du tycker att det är roligt att lära nytt och utvecklas. Du är handlingskraftig och tvekar inte att ta tag i arbetsuppgifter när det behövs.
B-körkort är meriterande men inget krav.

Vi erbjuder

Hos oss får du förmåner som gör skillnad. Läs om Region Uppsalas förmåner här.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta gruppchef Tapio Ruha, 018-611 33 91.
Fackliga företrädare nås via Region Uppsalas växel 018-611 00 00.

Vill du veta lite mer om Fastighet och service innan du söker? Se filmen om oss här!

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Fastighet och service

Region Uppsala kännetecknas av en stark tillväxt och förvaltningen Fastighet och service är en viktig del i denna. Vi på Fastighet och service omsätter drygt en miljard kronor och är ca 260 medarbetare. Vi utvecklar, förvaltar och underhåller en lokalyta på drygt 700 000 kvadratmeter, allt från nya avancerade vårdbyggnader till medeltida slott. Vi sköter även transporter och arbetar med logistiska lösningar inom Region Uppsala. De flesta av våra kunder finns inom hälso- och sjukvården och den största kunden är Akademiska sjukhuset. Vi lovar dig komplexa och utmanande arbetsuppgifter, många möten med intressanta människor och trevliga arbetskamrater som går till sina arbeten för att göra något viktigt! Vad är viktigt för dig?