Arbetsterapeut till fin arbetsplats på rehabiliteringsmedicin!

Sista ansökningsdag 2021-04-28
Arbetsplats Verksamhetsområde rehabilitering och smärtcentrum
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS364/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vi söker 2 nya kollegor!

Vi har en trevlig arbetsplats med engagerad och duktig personal! Vi har fina lokaler och tillgång till Friskhuset och friskvårdsbidrag. En av våra arbetsterapeuter har fått ett nytt uppdrag och en medarbetare ska snart vara föräldraledig. Därför söker vi nu två nya medarbetare som vill arbeta hos oss!

Vår verksamhet

På vår mottagning erbjuder vi teambaserad specialistvårdsrehabilitering för personer i yrkesverksam ålder som har en neurologisk sjukdom, ryggmärgsskada eller förvärvad hjärnskada. Arbetet i teamen utgår från en tvärprofessionell bedömning och patientens målsättning. Målet med mottagningens insatser är att ge personerna förutsättningar för bästa möjliga fungerande i sin livssituation.

Ditt uppdrag

Den ena tjänsten (tillsvidaretjänst) innebär arbete med personer i yrkesverksam ålder med neurologisk sjukdom. Den största patientgruppen i det teamet är personer med Multipel Skleros (MS).  

Den andra tjänsten (vikariat) innebär arbete med personer i yrkesverksam ålder som har fått någon form av förvärvad hjärnskada. Den största patientgruppen i det teamet är personer med stroke.

Som arbetsterapeut bedömer, analyserar och behandlar du svårigheter i patientens vardag i nära samarbete med övriga i teamet. Det kan till exempel handla om svårigheter med att utföra aktiviteter inom områdena personlig vård, boende, arbete/utbildning och fritid. Teamarbetet är av central betydelse. Som arbetsterapeut har du individuella kontakter men också kontakter tillsammans med de övriga professionerna i teamet. Åtgärderna utgår alltid från en rehabiliteringsplan som skapas tillsammans med teamet och patienten som en del i arbetsprocessen.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut med intresse av att arbeta i team. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet och intresse av arbete med rehabilitering och specifikt teambaserat arbete med personer med neurologiska sjukdomar/skador och hjärnskador. Det är positivt om du har erfarenhet och intresse av utvecklingsarbete. För att trivas i vår verksamhet behöver du tycka om att samarbeta. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. B-körkort är önskvärt.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid och ett vikariat under ett år på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Arbetsterapeut Elin Mårtensson 018-617 1984
Avdelningschef Karin Cloud Mildton 018-617 37 26
Facklig kontaktperson Sveriges Arbetsterapeuter nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum löpt ut.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.