Är du sjuksköterska och har möjlighet att hjälpa oss tillfälligt?

Sista ansökningsdag 2021-04-30
Arbetsplats Akademiska sjukhuset
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS371/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Har du möjlighet att hjälpa oss?

På grund av det mycket ansträngda läget på sjukhuset behöver vi omgående fler sjuksköterskor som kan stärka upp inom slutenvården och med vård av covid-19 patienter. Vi hoppas att du, även om du i dag har annan sysselsättning tillfälligt kan komma och arbeta med oss under denna period. Behovet är skyndsamt.

Vi söker legitimerade sjuksköterskor, med möjlighet att arbeta heltid eller deltid. 

Vi erbjuder en timavlönad eller visstidsanställning med start omgående. Vi ser gärna att du kan arbeta upp mot heltid, men vi är öppna för andra lösningar också. 

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Du behöver inte fylla i alla fält i ansökningsformuläret, utan det går bra att bifoga CV som bifogad fil. Beskriv kort din erfarenhet inom vården och dina tidigare arbetsplatser. Viktigt att du anger ett telefonnummer och en e-postadress som vi kan nå dig på den närmaste tiden. När du registrerar din ansökan kommer du få besvara några urvalsfrågor, detta för att vi snabbare ska kunna hantera inkomna ansökningar. 

Har du frågor, kontakta rekrytering@akademiska.se

Har du en annan bakgrund och önskar söka jobb hos oss?

Vi är glada att du vill jobba hos oss, men i denna rekrytering vänder vi oss endast till grundutbildade sjuksköterskor Om du har en annan bakgrund är du välkommen att titta bland våra andra lediga tjänster som du hittar på vår hemsida lediga tjänster på sjukhuset.  

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset