Clinical Research Associate-CRA

Sista ansökningsdag 2021-05-12
Arbetsplats UCR
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS383/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Vill du bidra till förbättrad hälsa hos människor över hela världen i ditt arbete? Vi på UCR går till jobbet och är en del av detta varje dag. Hoppas att du vill bli en av oss!

UCR (Uppsala Clinical Research Center) förenar akademisk, klinisk och teknisk kompetens i en komplett forskningsinfrastruktur och är en bred resurs för klinisk forskning och kvalitetsuppföljning både regionalt, i Sverige och internationellt. Vi är stolta över att vårt arbete bidrar till förbättrad hälsa hos människor över hela världen och arbetar dagligen för att fortsätta att utveckla medicinsk kunskap.

UCR är Sveriges största ARO (Academic Research Organization) som på uppdrag från såväl akademi som industri genomför och hanterar alla aspekter av kliniska forskningsprojekt under ett och samma tak. Vi erbjuder service för genomförande av kliniska studier, observationsstudier och kvalitetsuppföljning inom hälso- och sjukvård.

Clinical Research Associate – CRA
Har du erfarenhet av att arbeta som CRA/monitor och vill ha en omväxlande roll med stor bredd och möjlighet att påverka ditt arbete? Då kan tjänsten som CRA hos oss på UCR vara din nästa utmaning!

UCR består idag av ca 145 medarbetare varav merparten arbetar med klinisk forskning. Vi är projektledare, kliniska prövningsledare (CPM), CRA/monitorer, publication manager/medical writer, data managers och biostatistiker, med varierad bakgrund och erfarenhet. Vi arbetar i tvärfunktionella team med olika typer av kliniska studier och projekt på uppdrag från både akademi och industri.

Tillsammans har vi en bred kompetens inom området medicinsk klinisk forskning. Våra studier och projekt är av varierande omfattning och inriktning och vi arbetar med såväl stora som små och regionala som internationella projekt - hos oss får du verkligen vara med i helheten! 

Ditt uppdrag

Som CRA hos oss får du arbeta i en bred roll med studier från fas I-IV. Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete i denna forskningsnära miljö där du kommer att ha en av nyckelrollerna inom sektionen. 

Du kommer bland annat att hantera ansökningar, kvalitetssäkra data, monitorera både genom att besöka olika kliniker men även från kontoret.
Du kommer att vara en viktig medspelare i alla projekt och kommer aktivt bidra till förbättring och utveckling, både i kundprojekten och av interna rutiner och processer.

Beroende på din erfarenhet kan även andra arbetsuppgifter inom sektionens organisation vara aktuella.

I tjänsten förekommer resor, i huvudsak inom Sverige. 

Din kompetens och bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som CRA/monitor inom klinisk forskning (industri/akademi/CRO) med goda kunskaper inom ICH-GCP. Du har en högskoleutbildning inom biologi, farmaci, medicin, sjuksköterska eller motsvarande. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat. Dina datorkunskaper är goda och du är bekväm med att arbeta i Office-paketet.

Som person är du noggrann, kommunikativ och strukturerad med god organisationsförmåga som gärna tar ett självständigt ansvar men trivs med att vara del av ett team som arbetar mot ett gemensamt mål. 

Vi erbjuder

Hos oss får du en bred och varierande CRA roll i en organisation där det händer mycket! Du får stort utrymme att påverka såväl ditt dagliga arbete, din egen samt hela organisationens utveckling. Våra medarbetare är viktiga, vi lär oss av varandra och vi hjälps åt. Hos oss får du väldigt bra anställningsförmåner som gör skillnad, vilket innefattar t.ex. friskvårdsbidrag, tjänstepension och klämdagar. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

UCR finns i nybyggda lokaler i Uppsala Science Park.

Intervjuer kommer att genomföras löpande under ansökningstiden med de sökande som motsvarar kravprofilen. Vänta därför inte utan skicka din ansökan redan idag!

Eventuella frågor om tjänsten besvaras av:
Theresa Hallberg, gruppchef, Sektionen för Klinisk Forskning, 070-611 12 94.
Marie Wiklander, sektionschef, Sektionen för Klinisk Forskning, 072-166 01-30
Fackliga representanter nås via Region Uppsalas växel, 018-611 00 00.

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset