Sjuksköterska till barnspecialistmottagningen i Enköping

Sista ansökningsdag 2021-05-13
Arbetsplats Verksamhetsområde Akademiska barnsjukhuset
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS388/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Barnspecialistmottagningarna i länet finns lokaliserade förutom i Enköping även i Tierp, Knivsta, Uppsala samt Östhammar och ingår i sektionen barns vård och hälsa inom Akademiska Barnsjukhuset.
Sektionen innefattar förutom barnspecialistmottagningarna i länet, barnskyddsteamet, barnhälsovårdens länsavdelning samt special BVC. Det finns flera tvärprofessionella team där barnsjuksköterskor, undersköterskor, läkare, psykologer, fysioterapeuter och arbetsterapeut ingår.
Inom sektionen pågår många intressanta projekt med inriktning mot framtidens hälso- och sjukvård samt en tydlig profil mot klinisk forskning.
På mottagningen jobbar läkare, sjuksköterskor, undersköterska, fysioterapeut och psykologer. Vår sektion har individanpassad introduktionsutbildning samt erbjuder fortbildning in om våra ämnesområden.

En av våra sjuksköterskor går vidare till nya utmaningar och vi söker dig som vill jobba med vårt härliga team på barnspecialistmottagningen i Enköping.

Ditt uppdrag

Du ingår som medarbetare i en grupp av barnsjuksköterskor och undersköterskor i länet med inriktning öppenvårdspediatrik. På mottagningen arbetar du tillsammans med barnläkare samt med egna mottagningsbesök bland annat med astma, förstoppningsproblematik, enures samt övervikt. Du kommer även utföra spirometrier och nyföddhetskontroller. Vi har patientkontakt via telefon samt 1177 vårdtjänster. Handledning av studenter ingår.

Dina kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska gärna med erfarenhet att arbeta med barn- och ungdomar. Specialistutbildning i hälso- och sjukvård för barn och ungdomar eller öppen hälsovård är meriterande samt om du har specialistkunskaper/erfarenheter inom något av våra ämnesområden eller har erfarenhet av att arbeta på barnspecialistmottagning. Då hela vården och även vår verksamhet befinner sig i en tid med många utmaningar så är det önskvärt om du har intresse för och erfarenhet av att arbeta med utveckling av verksamhet samt digitala lösningar.
Du bör ha god förmåga att kommunicera och samarbeta då arbetet innebär kontakt med olika personer och professioner. Det är också viktigt att du kan etablera goda relationer med våra patienter och deras anhöriga.

Vi erbjuder

En tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Gruppchef Susanna Nord 018-611 03 43 
Sektionschef Monica Mäki Karlstrand 018-611 28 61
Vårdförbundet Jenny Wolkert 0171–418325
SACO/Läkarförbundet Dan Selighson 018 -611 89 50

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.