Undersköterska

Sista ansökningsdag 2021-05-11
Arbetsplats Lasarettsansluten hemsjukvård
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE45/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet 

Den Lasarettsanslutna hemsjukvården (LAH) bedriver specialiserad hemsjukvård inom områdena palliativ och medicinsk vård. Vi finns både i patientens hem och på vår vårdavdelning och verksamheten bedrivs dygnet runt.  

Ditt uppdrag 

Sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska på vårdavdelning. Insatser i patientens hem kan förekomma vid behov. Du kommer göra observationer och bedömningar av patientens hälsotillstånd, samt stödja patienten med egenvårdsåtgärder i nära teamarbete med övrig vårdpersonal. 

Dina kvalifikationer 

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med flera års erfarenhet. Erfarenhet av hemsjukvård och palliativ vård är meriterande. Du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga, fungerar bra i team men trivs också med att arbeta självständigt. Som person är du strukturerad och initiativtagande. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Körkort är ett krav.  

Vi erbjuder 

Tillsvidare, heltid/deltid enligt önskemål,  tillträde efter överenskommelse. Vi arbetar dag, kväll och helg. Alternativt även rotation mot natt om intresse finns!   
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer? 

Har du frågor om tjänsten eller vår verksamhet är du välkommen att kontakta: Avdelningschef Vika Sollfors, 0171-41 80 75 
Facklig representant för Kommunal nås via växeln, 0171-41 80 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Bifoga gärna ditt examensbevis eller motsvarande i din ansökan.


Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping har cirka 550 medarbetare och är en del av Region Uppsala. Enköping har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vi arbetar för mångfald och jämställdhet och hela sjukhuset är HBTQ- certifierat. Vi är ett hälsofrämjande sjukhus och arbetar aktivt med att ständigt utveckla verksamheten.