Sjuksköterska

Sista ansökningsdag 2021-05-16
Arbetsplats Östhammars vårdcentral och jourmottagning
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH87/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Välkommen till en härlig arbetsplats i Roslagen!

Vi kan nu erbjuda ett vikariat på heltid till mars 2022, med eventuell möjlighet till förlängning. Tillträde önskas snarast eller enligt överenskommelse. Vikariatet är förlagt till största del på vår jourmottagning, men viss del av tjänsten är också förlagd till vårdcentralen. Arbetstiden är förlagd till dag, kväll samt helgdagar, och du jobbar på femveckors-schema. 

Vi satsar på trygga anställningar och bra förmåner via vårt kollektivavtal. Vi har vid sidan av din individuella utvecklingsplan även regelbundna utbildningsdagar för kompetensutveckling. Det gör att du ingår i ett stort nätverk med kunniga kollegor. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Ditt uppdrag

Arbetsuppgifterna innefattar arbete med akut sjuka patienter och sedvanligt mottagningsarbete med drop-in-verksamhet och telefonrådgivning. Vi arbetar aktivt med att förbättra patientflödena genom triagering och bokning till samtliga professioner.

Din kompetens

Du som söker är legitimerad sjuksköterska, företrädesvis med erfarenhet från primärvård. Har du tidigare arbetat på en akutmottagning är det meriterande. Vi söker dig som är positiv, har ett flexibelt arbetssätt och god förmåga att samarbeta med övriga i teamet. Vi lägger stor vikt vid din förmåga och vilja att utveckla verksamheten tillsammans med personalen på vårdcentralen.

Vår verksamhet

Östhammars vårdcentral/Jourmottagning ligger i kuststaden Östhammar. Vi har drygt 6 000 listade patienter och är 40 medarbetare. Vi erbjuder det mesta inom primärvård och på vårdcentralen arbetar alla för att ge våra patienter bästa möjliga omhändertagande. Vi har en jourmottagning på primärvårdsnivå som är en 24/7 verksamhet på helgerna samt öppet kvällar och nätter vardagar. Vi har ett nära samarbete med vårdcentralen dagtid.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om tjänsten och verksamheten är du välkommen att kontakta gruppchef för jourmottagningen Åsa Hårsta på 073-7021668, mejl: asa.harsta.lofgren@regionuppsala.se

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Din ansökan behöver vara oss tillhanda senast den 16 maj och vi ber dig att bifoga kopior på sådana underlag som styrker din yrkeskunskap, legitimation och arbetslivserfarenhet.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1600 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.