Sjuksköterska

Sista ansökningsdag 2021-05-23
Arbetsplats Kirurgavdelningen
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE47/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vill du arbeta på ett mindre sjukhus där nära samarbete, utveckling och stor omtanke om patienten är viktig? Vi söker nu en kollega till vår Kirurgavdelning.

Vår verksamhet

Kirurgavdelningen är en elektiv vårdavdelning med inriktning mot ortopedi, allmänkirurgi, urologi samt gynekologi. Här arbetar ca 40 personer. Vi har 19 vårdplatser i veckorna och 10 på helgen för patienter från hela länet. Vi värdesätter en god psykosocial arbetsmiljö där det ska vara ett öppet klimat och arbetar regelbundet med förbättringar inom området. Vi använder oss av journalsystemet Cosmic.

Teamarbetet är centralt på avdelningen, något som möjliggör en helhetsbild av patienten, individanpassade åtgärder samt främjar patientsäkerheten. Teamet består av sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter, avdelningsläkare samt operatörer i de olika diagnoserna.

Som nyanställd sjuksköterska blir du omhändertagen av vår seniorsjuksköterska i din introduktion och är du dessutom nyexaminerad så följer vår seniorsjuksköterska dig under det första året med reflektion, stöttning och handledning. En bra introduktion tycker vi på Kirurgavdelningen är en väldigt central punkt för att du ska känna dig trygg i vår verksamhet.

Ditt uppdrag

Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på kirurgisk slutenvårdsavdelning. Teamarbete med undersköterskor och fysioterapeuter.

Målsättningen är att du som sjuksköterska ska kunna vara med och påverka din egen, dina kollegors och patienternas resa i sjukhuset till att vara så trygg, motiverande och stimulerande som det bara kan bli.

Dina kvalifikationer 

Vi söker dig som:

- Är legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet i yrket men välkomnar även dig som är nyutexaminerad.
- Uppskattar ett omväxlande arbete.
- Vill vara med och påverka och utveckla verksamheten.
- Är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en god arbetsmiljö. 
- Vill arbeta i team där patienten är delaktig i sin vård och mobilisering. 

Vi erbjuder

Tillsvidare 100% eller deltid efter överenskommelse. Dagtjänst (d.v.s. dag, kväll och helg), rotation- eller nattjänst efter önskemål.

Vi erbjuder alla nya sjuksköterskor möjlighet till en individanpassad introduktion ihop med vår seniorsjuksköterska. Som nyutexaminerad erbjuds du kliniskt utbildningsår (KUÅ) som omfattar 3-4 heldagar varje månad, den resterande tiden arbetar man i verksamheten. KUÅ är inräknad i arbetstiden.

Lasarettet i Enköping är ett hälsofrämjande sjukhus och satsar därför på friskvård. Det innebär att du har en friskvårdstimme i veckan, tillgång till personalgym samt ett flertal avgiftsfria träningsaktiviteter. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om tjänsten eller vår verksamhet är du välkommen att kontakta Avdelningschef Ulrika Wiklund tel: 0171-41 8275 ulrika.wiklund@regionuppsala.se
Facklig kontaktperson: Linda Belt Gustafsson linda.belt.gustafsson@regionuppsala.se eller Märta Elgh marta.elgh@regionuppsala.se

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken. Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Bifoga gärna din legitimation och ditt examensbevis i din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping