Undersköterska vak till avdelning 95E

Sista ansökningsdag 2021-05-12
Arbetsplats Verksamhetsområde Akademiska barnsjukhuset
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS421/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Akutvårdsavdelningen 95 E med 8 vårdplatser är en del av sektionen för akut barnsjukvård där även barnakutmottagningen och avdelningen för specialiserad pediatrik ingår.  Alla enheterna ligger i mycket nära anslutning till varandra. På avdelningen vårdar, behandlar och utreder vi barn i åldern 0-18 år som är i behov av några dagars sjukhusvård. Främst vårdar vi barn med någon form av infektion, barn med diabetes och barn som är i behov av hjärtövervakning, men vi är alltid beredda att även vårda barn från andra sektioner.

Vi som arbetar inom sektionen för akut barnsjukvård är ett härligt gäng som verkligen brinner för vårt arbete. Vårt multiprofessionella team har alltid det sjuka barnet med familj i centrum. Vi värnar om ett gott samarbetsklimat och i teamarbetet har vi högt i tak. Patientsäkerhet och ett professionellt bemötande är naturliga delar i vårt dagliga arbete och vi lägger stort fokus på dagliga, gemensamma utbildningstillfällen för sektionens personalgrupper. Tack vare våra olika kompetenser och erfarenheter utvecklas vi och gör varandra ännu bättre i vårt arbete med våra patienter.  

Ditt uppdrag

Som undersköterska kommer du att sitta vak hos en av avdelningens inneliggande patienter. I arbetet inne hos patienten ingår sedvanliga omvårdnadsåtgärder och kontroll av vitalparametrar. Handhavande och skötsel av tracheostomi kan förekomma. Du ingår i ett team tillsammans med sjuksköterska och undersköterska. Din inskolning är strukturerad och sker på avdelningen av erfarna kollegor.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Du är van att arbeta på vårdavdelning för barn. Tidigare erfarenhet av barnsjukvård och vård av barn med tracheostomi är mycket meriterande. Du har ett stort intresse för barnsjukvård och är trygg i din roll som undersköterska. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Din kompetens

Du är utbildad undersköterska med inriktning mot vård på sjukhus och eller akutsjukvård. Påbyggnadsutbildning inom barnsjukvård är mycket meriterande.

Vi erbjuder

En timanställning med tjänstgöring dag, kväll, natt. Tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Kristina Lundberg: 018-611 13 95
Facklig kontaktperson nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.  Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista svarsdag. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.