Distriktsläkare

Sista ansökningsdag 2021-05-28
Arbetsplats Storvreta vårdcentral
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH101/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Distriktsläkare till Storvreta vårdcentral 80-100%

Här på Storvreta vårdcentral arbetar vi för att ha en bra arbetsmiljö och nöjda patienter. Vi har cirka 8600 listade patienter och vi är 29 medarbetare som arbetar i team.

Nu söker vi en läkarkollega som är specialist i allmänmedicin. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 80-100% med tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. Om du är legitimerad läkare och vill arbeta inom öppenvården erbjuder vi ett vikariat.

Till Storvreta tar man sig enkelt med upptåget som tar 9 minuter från Uppsala centralstation. Storvreta vårdcentral är en liten familjär vårdcentral där vi har ett gott samarbete mellan de olika yrkesprofessionerna. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Ditt uppdrag

Du kommer att arbeta i nära samarbete med alla professioner på vårdcentralen. Dina arbetsuppgifter består av mottagningsarbete med akuta och planerade besök samt drop-in mottagning. Vi undervisar studenter och handleder AT/ST-läkare.

Vi hoppas också att du vill vara med och utveckla våra arbetsformer och påverka verksamheten i positiv anda. Arbete på BVC och vid särskilt boende kan bli aktuellt.
Har du något speciellt område du brinner för vill vi gärna ta tillvara på ditt engagemang.

Din kompetens

Vi söker dig med specialistkompetens i allmänmedicin med svensk legitimation och god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift. Alternativt är du legitimerad läkare med intresse av primärvård. Du ser utmaningen och glädjen i att följa dina patienter genom livets alla åldrar. 

Som person är du bra på att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt och för att vara framgångsrik i arbetet krävs att du är flexibel i ditt arbetssätt. Din samarbetsförmåga och vilja att utveckla verksamheten kommer du att få nytta av hos oss.

Vår verksamhet

Storvreta vårdcentral tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa, Region Uppsala och ligger i ett samhälle norr om Uppsala. Vi erbjuder det mesta inom primärvård och på vårdcentralen arbetar alla för att ge våra patienter bästa möjliga omhändertagande. Den breda variationen från barnfamiljer till äldre patienter skapar en stimulerande och utvecklande arbetsplats. 

Vill du veta mer?

Blir du nyfiken? Då är du varmt välkommen att kontakta Daniela Furfält på tel 018-611 64 84 eller via e-post: daniela.baretta.furfalt@regionuppsala.se

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Sista ansökningsdag är den 28 maj. Dröj inte med din ansökan, då vi kallar till intervju under ansökningstiden och även kan tillsätta tjänsten innan den gått ut.

Bifoga kopia på din yrkes legitimation och cv tillsammans med din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1600 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.