Läkare med uppdrag som utvecklare och handledare

Sista ansökningsdag 2021-05-28
Arbetsplats Heby vårdcentral
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH174/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vill du arbeta hos oss på Heby vårdcentral?

Vi erbjuder en tillsvidareanställning för dig som är distriktsläkare, med start enligt överenskommelse. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75-100% på Heby vårdcentral, men vi är också öppna för att diskutera lägre sysselsättningsgrad. 

Inom Region Uppsala satsas på trygga anställningar och förmåner som gör skillnad, läs om dem här. Det finns vid sidan av din individuella utvecklingsplan även regelbundna utbildningsdagar för kompetensutveckling. Det gör att du ingår i ett stort nätverk med kunniga kollegor.

Ditt uppdrag

Hos oss finns nu möjlighet att arbeta med specifika områden. Är du intresserad av att handleda ST-läkare och underläkare, arbeta med ledningsgruppen som medicinsk ansvarig ledningsläkare och vara med att utveckla nya arbetssätt finns nu en utvecklande tjänst hos oss. För den som önskar finns möjlighet att välja ett område så som diabetes, Kol/astma, BVC eller MVC/ungdomsmottagning.

Din kompetens

Vi söker dig med specialistkompetens i allmänmedicin med svensk legitimation.
Du har god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift. Du tycker om att jobba i team tillsammans med andra vill bidra i utvecklingen av verksamheten.

Vår verksamhet

Heby vårdcentral tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa, Region Uppsala. Vårdcentralen är placerad centralt i Heby som ligger i västra Uppland. Med pendeltåg eller buss från de omkringliggande orterna Uppsala och Sala är det lätt att ta sig hit. 

På Heby vårdcentral sätter vi patientkontinuitet och kvalitet i fokus. Vi arbetar i nära samarbete mellan samtliga professioner. Vår verksamhet är bred och alla yrkesområden inom vårdcentralens uppdrag finns representerade. Vi har även en ungdomsmottagning. Den breda variationen av patienter skapar en stimulerande och utvecklande arbetsplats.

Vill du veta mer?

Låter det intressant? Varmt välkommen att kontakta verksamhetschef Camilla Persson, tel. 018-611 07 65 eller e-mail camilla.persson@regionuppsala.se

Fackliga företrädare nås via växeln: 018-611 00 00.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi vill ha din ansökan senast den 28 maj. Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt! Till din ansökan bifogar kopia på din legitimation och övriga intyg på det som styrker din åberopade kompetens.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1600 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom specialiserad habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.