Sjuksköterska

Sista ansökningsdag 2021-05-17
Arbetsplats Årsta vårdcentral
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH172/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Årsta vårdcentral söker sjuksköterska som vill utvecklas och kanske specialisera sig inom primärvård

Vi söker dig som är sjuksköterska och som vill vara en del i vårt team och utvecklas tillsammans med oss.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning och vi ser helst att du kan arbeta på heltid, men deltid kan diskuteras. Tillträde enligt överenskommelse. 

Vi satsar på trygga anställningar och bra förmåner via vårt kollektivavtal, läs om dem här. Vi har vid sidan av din individuella utvecklingsplan även regelbundna utbildningsdagar för kompetensutveckling. Det gör att du ingår i ett stort nätverk med kunniga kollegor.

Ditt uppdrag

Dina arbetsuppgifter innefattar ett varierat arbete som sjuksköterska på vårdcentral. Du bedömer/hjälper patienter i telefonrådgivningen, via E-tjänster och i det direkta mötet i planerad mottagning eller drop-in. Du samarbetar med dina sjuksköterskekollegor och med övriga kollegor som har olika yrkesprofessioner. Vi arbetar aktivt med att förbättra patientflöden genom triagering och bokning till samtliga professioner på vårdcentralen.

Din kompetens

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska företrädesvis med erfarenhet från primärvård. Vi hoppas att du vill utvecklas inom primärvård och att du vill specialisera dig inom ett primärvårdspecifikt område. På Årsta vårdcentral har vi diabetes-, astma/KOL-, samt hjärtsviktssköterska med egna mottagningar. Vi arbetar också för att bygga upp en demens mottagning och implementera ett arbetssätt med psykiatrisjuksköterska. Kanske är du intresserad av att arbeta med, och specialisera dig inom, något av dessa områden?

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. För oss är det viktigt att du vill bidra till ett gott arbetsklimat genom att vara positiv, ha ett flexibelt arbetssätt och god förmåga att samarbeta med övriga i teamet. Samtidigt vill vi att du har drivkraft att arbeta självständigt. Det är meriterande med tidigare erfarenhet av Cosmic, telefonrådgivning samt triagering.

Vår verksamhet

Årsta vårdcentral tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa, Region Uppsala och finns i ett expansivt område strax utanför Uppsala centrum. Vi har cirka 15 000 listade patienter och är ca 75 medarbetare.

Alla yrkesområden finns representerade hos oss och tillsammans erbjuder vi alla tjänster inom vårdcentralens uppdrag. Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus.

Vill du veta mer?

För mer information är du varmt välkommen att kontakta gruppchef och distriktsköterska Elisabet Fält, tel. 018-617 32 67 eller verksamhetschef Katarina Dahlgren, tel 018-611 86 59

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Sista ansökningsdag är den 17 maj. Intervjuer sker löpande. 

Bifoga kopia på din legitimation, meritförteckning och andra relevanta bilagor som styrker din kunskap och erfarenhet. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1600 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.