Personalpool för distriktsläkare, distriktssköterskor och sjuksköterskor

Sista ansökningsdag 2021-06-30
Arbetsplats Nära vård och hälsa
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH186/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Är du distriktsläkare, distriktssköterska eller sjuksköterska och vill ha ett varierande och mångsidigt uppdrag?

Nära vård och hälsa söker nu flera medarbetare till vår personalpool. Vi erbjuder en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. 

Vi söker dig som är distriktsläkare, distriktssköterska eller sjuksköterska och vill fokusera på vårduppdraget och kontakten med patienter i hela Uppsala län. 

Vår verksamhet och ditt uppdrag

Förvaltningen Nära vård och hälsa inom Region Uppsala vill utveckla personalpoolen med fler distriktsläkare, distriktssköterskor och sjuksköterskor. Syftet är att göra verksamheterna oberoende av hyrpersonal samtidigt som vi tryggar en god tillgänglighet och hög kvalitet för våra patienter. 

I denna tjänst får du ett stimulerande, varierande och flexibelt arbete med ett stort eget ansvar på vårdcentralernas mottagningar. Det kan även innebära arbete på olika mottagningar inom förvaltningen beroende på din kompetens och vårdcentralernas behov. Restiden till den verksamhet i länet där uppdraget utförs kommer att räknas som arbetstid. Du får tillgång till bil men kan även åka med eget fordon utifrån det som passar dig bäst.

Vi har vid sidan av din individuella kompetensutveckling även regelbundna utbildningsdagar. Du ingår i ett stort nätverk med kunniga kollegor. 

Region Uppsala och Nära Vård och Hälsa har förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Din kompetens

Du ska vara specialist i allmänmedicin med svensk legitimation, legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning i öppen hälso- och sjukvård eller legitimerad sjuksköterska. Du ska vara trygg i din yrkesroll och ha några års erfarenhet i yrket. Det är viktigt att du har god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift och det kommer att krävas att du har en mycket god samarbetsförmåga och är flexibel. Körkort är ett krav.

Vill du veta mer?

För mer information om verksamheten och arbetet är du varmt välkommen att kontakta verksamhetsområdeschef Karin Borgström, tel: 018-617 23 08 eller e-post
karin.borgstrom@regionuppsala.se eller distriktsläkare Knut Bodin, tel. 018-617 73 07.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan via länken nedan!
Bifoga kopia på din yrkeslegitimation och övriga relevanta bilagor som styrker din kompetens och erfarenhet. Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt då intervjuer kommer att genomföras löpande. 


Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1600 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.