Undersköterska

Sista ansökningsdag 2021-05-16
Arbetsplats Medicinmottagningen och Hudmottagningen
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE48/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Stor omtanke i litet format

Vill du jobba på det lilla sjukhuset som kännetecknas av omtanke, samarbete och utveckling? Då är Lasarettet i Enköping rätt för dig!

Vår verksamhet

Medicinmottagningen har ett brett utbud av specialistfunktioner som behandlar bland annat hjärt- och kärlsjukdomar, stroke, endokrina sjukdomar och tumörsjukdomar. Vi som arbetar här är sjuksköterskor, läkare, biomedicinska analytiker, undersköterskor, fotterapeut, dietist, psykolog och medicinska sekreterare.
Hudmottagningen är en konsultmottagning i samarbete med Akademiska sjukhuset och tillhör organisatoriskt medicinmottagningen. På hudmottagningen arbetar sjuksköterska och undersköterska i nära samarbete med hudläkare, som utgår från Akademiska sjukhuset, samt medicinska sekreterare.

Ditt uppdrag

Vi kan erbjuda dig ett spännande uppdrag som omfattar placering både på medicinmottagningen och hudmottagningen.
På medicinmottagningen kommer du att arbeta som bokningskoordinator, en central och viktig roll för planering och bokning av patienter till mottagningsbesök och undersökningar. Fokus är att alla patienter får vård i rätt tid samt att befintliga resurser utnyttjas på bästa sätt. I uppdraget ingår även remisshantering och till det kopplade bevakningsfunktioner.
På hudmottagningen kommer du huvudsakligen att ta emot och ansvara för patienter som kommer för ljusbehandling samt förbereda och assistera vid läkarbesök.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är undersköterska med några års erfarenhet från hälso- och sjukvård. Du har en god administrativ förmåga, gärna med erfarenhet från liknande verksamhet. Som person är du organiserad, serviceinriktad och har lätt för att samarbeta i team. Du är angelägen om ett gott samarbete och bidrar själv till det genom att dela med dig av kunskap, engagemang och en positiv inställning. Du bör ha god datorvana och kunskaper i olika IT-system, framför allt Cosmic patientjournal. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Tillsvidareanställning 100 %. Startdatum och lön efter överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Har du frågor om tjänsten eller vår verksamhet är du välkommen att kontakta
Catharina Landstedt, avdelningschef 0171-41 81 84.

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping har cirka 550 medarbetare och är en del av Region Uppsala. Enköping har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vi arbetar för mångfald och jämställdhet och hela sjukhuset är HBTQ- certifierat. Vi är ett hälsofrämjande sjukhus och arbetar aktivt med att ständigt utveckla verksamheten.