Fysioterapeut, vikariat 50-75%

Sista ansökningsdag 2021-05-12
Arbetsplats Närvårdsavdelningen i Uppsala
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH187/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Fysioterapeut - vikariat, 50-75% till Närvårdsavdelningen i Uppsala

Vi är ett glatt gäng som trivs tillsammans och som nu ser fram emot att du blir en i teamet! Vi erbjuder dig en trygg och utvecklande miljö, där vi behandlar patienter med många olika diagnoser.

Nu har du chansen att söka ett vikariat på 50-75% med start snarast (eller enligt ök), som kommer pågå 3-6 månader framåt. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här

Ditt uppdrag

Arbetet som fysioterapeut är självständigt och varierat. Du kommer främst att utföra motoriska bedömningar, planera och utvärdera insatser och förskriva förflyttningshjälpmedel. En viktig del i arbetet innebär att tillsammans med vårdteamet på Närvårdsavdelningen göra bedömning av patientens behov och planera träning efter diagnos.

Din kompetens

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut med tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är meriterande om du kan förskriva gånghjälpmedel och har kännedom om systemet Cosmic.

Som person är du positiv, prestigelös och empatisk med förmåga att se patientens behov. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vår verksamhet

Närvårdsavdelningen tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa, Region Uppsala, och ligger vid natursköna Ulleråkersområdet i Uppsala. Vi vänder oss i första hand till äldre patienter som behöver inneliggande sjukvård men inte sjukhusets resurser för utredning. Patienterna kommer antingen via remiss från primärvården, via direktinläggning av Mobila äldreakuten eller från akutmottagningen på Akademiska sjukhuset. Medelvårdtiden är cirka en vecka.

Vill du veta mer?

Om du har frågor så är du välkommen att kontakta verksamhetschef Monica Rogberg, tel. 018-611 62 66 eller mail: monica.rogberg@regionuppsala.se

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Sista ansökningsdag är den 12 maj. Bifoga utbildningsbevis, bevis om legitimation och andra relevanta bilagor.

Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1600 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.