Utvecklare till enheten för administrativ automation

Sista ansökningsdag 2021-05-16
Arbetsplats Enheten för administrativ automation
Förvaltning Resurscentrum Region Uppsala
Referensnummer LRC12/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

I rollen som Utvecklare ingår du, tillsammans med 5 kollegor, i enheten för administrativ automation. Gruppen har en central roll i Region Uppsalas arbete med att utveckla och digitalisera administrativa processer.

Om tjänsten

Vill du vara med på en resa, där målet är att vi ska erbjuda samtliga verksamheter inom Region Uppsala stöd i deras digitalisering och automatisering av administrativa arbetsuppgifter? Det kan t ex handla om att skapa digitala formulär utifrån färdiga kravspecifikationer eller att förenkla flöden och processer i vår administrativa miljö.

Du behöver inte ha erfarenhet från vår verksamhet men du behöver god förståelse för logiska flöden i digital miljö samt visst kunnande i programmering.

Region Uppsala är en stor organisation som innefattar många olika verksamhetsområden. Det kräver därför att vi erbjuder lösningar som fungerar för både enskilda beställaren som för hela organisationen. Till en början kommer du att jobba med enklare enkäter, kodning och flödesscheman. Men allt eftersom du blir mer trygg i din roll kommer komplexiteten i dina uppdrag att öka.

Du ingår i ett team med varierande erfarenheter och bakgrund som har ett öppet klimat, gott samarbete och stark tillit. Gruppen arbetar parallellt med flera olika projekt där du samarbetar dagligen med en eller flera kollegor, vilket möjliggör ett ömsesidigt utbyte av kunskap.

Om dig

Vi ser att du har en högskoleutbildning inom relevant område alternativt annan utbildning och arbetslivserfarenhet som kan anses likvärdig. Du har minst 1 års arbetslivserfarenhet av systemutveckling/IT och har tidigare jobbat med JavaScript eller liknande programspråk.

Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete med automationsmjukvaror, speciellt low-code plattformen Barium Live som är det aktuella programverktyget inom enheten. Våra utvecklingsverktyg kräver visst kunnande i programmering men framförallt ett logiskt och strukturerat tänkande.

Tidigare erfarenhet av arbete mot många olika beställare är meriterande. Det är även bra om du har tidigare erfarenhet av att utveckla e-tjänster, jobbat med användarvänlighet, tjänstedesign samt erfarenhet av programspråken HTML och SQL. Du har mycket god svenska i tal och skrift.

Som person har du lätt att samarbeta, både inom grupp och gentemot andra intressenter och har förståelse för personers olika perspektiv och förutsättningar. Du är prestigelös men samtidigt trygg i din roll och kan motivera varför en viss lösning är att föredra. Du kan självständigt leverera lösningar som är väl genomtänkta och håller en hög kvalitet.

Övrig information

Tjänsten är på heltid och tillsvidare.

Sista ansökningsdagen för denna tjänst är 16 maj men urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag.

Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Sofie Skaränger 0703426600 sofie.skaranger@jobbet.se.

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker i samarbete med jobbet.se. Vi undanber oss därför telefonsamtal från andra rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Resurscentrum Region Uppsala

Resurscentrum är en del av Region Uppsala. Vi är ca 350 medarbetare och verksamma inom områdena ekonomi- och personaladministration, IT, systemförvaltning, patientadministration och regionarkiv. Resurscentrum ska tillhandahålla och utveckla effektiva stödprocesser med god kvalitet och hög kundnytta. Vi ska vara en naturlig samarbetspartner för kärnverksamheten och underlätta för dem i deras dagliga arbete.