Sjuksköterska till njurmottagningen

Sista ansökningsdag 2021-05-30
Arbetsplats Verksamhetsområde specialmedicin, hud och reumatologi
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS294/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Den njurmedicinska verksamheten omfattar utredning, vård och behandling av komplicerade fall av njursvikt. Njurmottagningen tar emot ca 4500 patienter per år. Vi har nybesök, återbesök, transplantations- och donatorsutredningar. Vi har också en njursviktskoordinator knuten till oss för att informera och stärka våra kroniskt sjuka patienter.

Ditt uppdrag

Som sjuksköterska har du varierade arbetsuppgifter med dagvård. Vi behandlar patienter med infusioner, transfusioner, övervakning efter njurbiopsier, CDK-inläggningar och tar även emot akutbesök för vår patientgrupp. I ditt arbete ingår också provtagning, telefonrådgivning och administrativa uppgifter som bokning och förberedelse av mottagningsbesök. Vi är också i planeringsstadiet för att utveckla sköterskemottagning.

Dina kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska med flera års yrkeserfarenhet. Meriterande är tidigare mottagningsarbete eller erfarenhet av njursjukvård.

Din kompetens

Du sätter patienten i fokus, är ansvarstagande och positiv. Arbetet kräver att du har ett gott bemötande, är strukturerad samt kan arbeta både självständigt, i team och tillsammans med olika professioner. Du är nyfiken och strävar efter att utveckla och förbättra för våra patienter. Vi är en liten arbetsgrupp med god gemenskap där vi hoppas att just Du vill bli en del av vår fina mottagning.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillsvidareanställning med bekväm arbetstid, tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Johanna Grape 018-611 42 76
Gruppchef Pernilla Blomqvist 018-617 11 15
Facklig kontaktperson nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.