Elektriker

Sista ansökningsdag 2021-05-14
Arbetsplats Driftenhet
Förvaltning Fastighet och service
Referensnummer LSU12/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Driftenheten inom Fastighet och service sköter driften av Region Uppsalas fastighetsbestånd. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av anläggningar. Inom Driftenheten arbetar ca 80 tekniker och vi söker nu dig som vill arbeta med drift och skötsel med fokus på våra elsystem. Organisatoriskt kommer du ingå i Driftenhetens el-grupp. Vi erbjuder dig trevliga kollegor och ett arbete i en föränderlig miljö med stadig och tidvis stark teknisk utveckling.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer i huvudsak att arbeta med tillsyn och skötsel av vår elanläggning men även i viss mån felavhjälpande underhåll av våra befintliga anläggningar inom regionen. Du kommer att närvara vid övertagning av nyinstallerade system och dokumentera förändringar och genomförd tillsyn i våra anläggningar. Tjänsten innebär hantering av både gamla och nya elsystem. Arbetet sker i samverkan med personal inom vården. Beredskapsarbete kan förekomma. 

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning med inriktning el samt har ett genuint intresse av arbetsområdet. Det är meriterande om du tidigare har arbetat som serviceelektriker.
Du har certifikat som elektriker.
Du är en noggrann social person som gillar att samarbeta och hjälpa till.
Du tycker att det är roligt att lära nytt och utvecklas.
Du är handlingskraftig och tvekar inte att ta tag i arbetsuppgifter när det behövs.

B-körkort är meriterande men inget krav.

Vi erbjuder

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Kontakta Roy Eriksson, Gruppchef El
018–6113379
roy.eriksson@regionuppsala.se

Vill du veta lite mer om Fastighet och service innan du söker? Se filmen om oss här!

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Fastighet och service

Region Uppsala kännetecknas av en stark tillväxt och förvaltningen Fastighet och service är en viktig del i denna. Vi på Fastighet och service omsätter drygt en miljard kronor och är ca 260 medarbetare. Vi utvecklar, förvaltar och underhåller en lokalyta på drygt 700 000 kvadratmeter, allt från nya avancerade vårdbyggnader till medeltida slott. Vi sköter även transporter och arbetar med logistiska lösningar inom Region Uppsala. De flesta av våra kunder finns inom hälso- och sjukvården och den största kunden är Akademiska sjukhuset. Vi lovar dig komplexa och utmanande arbetsuppgifter, många möten med intressanta människor och trevliga arbetskamrater som går till sina arbeten för att göra något viktigt! Vad är viktigt för dig?