Undersköterska, vikariat

Sista ansökningsdag 2021-05-14
Arbetsplats Årsta vårdcentral
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH192/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Välkommen att söka ett vikariat som undersköterska på Årsta vårdcentral!

Välkommen att söka en tidsbegränsad tjänst på 100% med tillträde snarast eller enligt överenskommelse till och med 30 september.

Här jobbar ett kompetent och trevligt team som söker dig som vill utvecklas tillsammans med oss. Arbetet i team innebär att vi hjälps åt och ständigt utvecklar vår kompetens tillsammans. Vi satsar på trygga anställningar och bra förmåner via vårt kollektivavtal, och du kommer att ingå i ett stort nätverk med kunniga kollegor. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Ditt uppdrag

Som undersköterska på Årsta vårdcentral har du en viktig roll på vår mottagning. Du assisterar läkare vid olika undersökningar och mindre operationer, tar EKG, kontrollerar blodtryck, spolar öron och gör mindre omläggningar. Du kommer eventuellt även vara behjälplig lab under din tid på vårdcentralen. 

Din kompetens

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, gärna med erfarenhet av arbete inom primärvård. Arbetsuppgifterna förutsätter att du är trygg i din profession och kan arbeta självständigt. Som person är du serviceinriktad, empatisk, engagerad och kompetent. Du är flexibel och van vid högt tempo, att ta egna initiativ och ha eget ansvar. Du är duktig på att prioritera och har en mycket god samarbetsförmåga. Arbetet innebär stor variation och det är därför viktigt att du som person är flexibel i ditt arbetssätt och trivs med att arbeta i en verksamhet i förändring.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vana av att arbeta i Cosmic journalsystem är meriterande. 

Vår verksamhet

Årsta vårdcentral tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa, Region Uppsala och finns i ett expansivt område strax utanför Uppsala centrum. Vi har cirka 15 000 listade patienter och är ca 75 medarbetare.

Alla yrkesområden finns representerade hos oss och tillsammans erbjuder vi alla tjänster inom vårdcentralens uppdrag. Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus.

Vill du veta mer?

Du är varmt välkommen att kontakta gruppchef och distriktsköterska Elisabet Fält, tel. 018-617 32 67 eller verksamhetschef Katarina Dahlgren, tel 018-611 86 59

Fackliga företrädare nås via växeln: 018-611 00 00.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Sista ansökningsdag är den 14 maj. Intervjuer och tillsättning sker fortlöpande under ansökningstiden. 

Bifoga kopia på meritförteckning och andra relevanta bilagor som styrker din kunskap och erfarenhet. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1600 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.