Sjuksköterska, vikariat

Sista ansökningsdag 2021-05-16
Arbetsplats Storvreta vårdcentral
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH197/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Välkommen att söka ett vikariat som sjuksköterska på Storvreta vårdcentral

Storvreta vårdcentral är en liten familjär vårdcentral där vi har ett gott samarbete mellan de olika yrkesprofessionerna. Vi har cirka 8600 listade patienter och vi är 29 medarbetare som arbetar i team. Till Storvreta tar man sig enkelt med upptåget som tar 9 minuter från Uppsala centralstation. 

Vi erbjuder nu ett vikariat på 100% med tillträde snarast/sommaren 2021 - till och med 30 november 2022.  

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Ditt uppdrag

Dina arbetsuppgifter innefattar ett varierat arbete som sjuksköterska på vårdcentral som att t.ex. bedöma/hjälpa patienter i telefonrådgivningen, via E-tjänster och i det direkta mötet i planerad mottagning eller drop-in. Du arbetar i samarbete med övriga professioner. Vi arbetar aktivt med att förbättra patientflöden genom triagering och bokning till samtliga professioner.

Din kompetens

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, företrädesvis med erfarenhet från primärvård.

Som person är du positiv, har ett flexibelt arbetssätt och god förmåga att samarbeta med övriga i teamet, samtidigt som du har vana och drivkraft att arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt vid förmåga att utveckla verksamheten tillsammans med övriga yrkeskategorier på mottagningen.

Vår verksamhet

Storvreta vårdcentral tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa, Region Uppsala och ligger i ett samhälle norr om Uppsala. Hit tar man sig enkelt via Upptåget som tar 9 minuter från Uppsala. Vi erbjuder det mesta inom primärvård och på vårdcentralen arbetar alla för att ge våra patienter bästa möjliga omhändertagande. På vårdcentralen har vi fredagsfika och kan luncha i vår fina innergården under sommartid. 

Vill du veta mer?

Blir du nyfiken? Då är du varmt välkommen att kontakta tf verksamhetschef Anne Eriksson på tel 018-611 76 85 eller via e-post: anne.eriksson@regionuppsala.se

Du kan även kontakta Vårdförbundets representant Rebecca Sedin via växeln tel 018-611 00 00.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Dröj inte med din ansökan, då vi kallar till intervju under ansökningstiden och kan även tillsätta tjänsten innan den gått ut.

Bifoga kopia på din yrkes legitimation och cv tillsammans med din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1600 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.