Underläkare innan legitimation till avdelning

Sista ansökningsdag 2021-05-23
Arbetsplats Kirurgavdelningen
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE51/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Verksamhetsområde kirurgi har som huvudinriktning elektiv kirurgi med några större profilområden inom Region Uppsala. Inom verksamhetsområdet finns vår kirurgavdelning och kirurgmottagning vilka är samorganiserade. Kirurgavdelningen är en vårdavdelning med inriktning mot ortopedi, allmänkirurgi, urologi samt gynekologi. Vi har 19 vårdplatser. Främst är det ortopedpatienter som opererat höft och knäproteser med korta vårdtider som ligger inne för vård.

Teamarbetet är centralt på avdelningen, något som möjliggör en helhetsbild av patienten, individanpassade åtgärder samt främjar patientsäkerheten. Teamet består av sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter, underläkare på avdelning, dagbakjour samt operatörer från det olika specialiteterna. Vi värdesätter en god psykosocial arbetsmiljö där det ska vara ett öppet klimat och arbetar regelbundet med förbättringar inom området. Vi använder oss av journalsystemet Cosmic.

Arbetsuppgifter

Normalt förekommande arbetsuppgifter för underläkare på slutenvårdsavdelning med inriktning på framför allt ortopedisk vård men även kirurgiska, urologiska och gynekologiska patienter förekommer. Vi fokuserar på bra arbetssätt med utvecklande ronder, personcentrerad vård, daglig styrning etc. Som underläkare på avdelning förväntas du vara den som är centralperson för rondarbete samt en sammanhållande länk i patientarbetet i samråd med överläkare.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som:
- har tagit läkarexamen.
- är intresserad av arbete på vårdavdelning för kirurgisk specialitet i samarbete med överläkare och team.

Klinisk erfarenhet som vikarierande läkare anses meriterande.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Visstidsanställning om 6 månader med möjlighet till förlängning, heltid. Stöttning och råd av dagbakjour och opererade läkare. Tillträde efter överenskommelse.

Lasarettet i Enköping är ett hälsofrämjande sjukhus och satsar därför på friskvård. Det innebär att du har en friskvårdstimme i veckan, tillgång till personalgym samt ett flertal avgiftsfria träningsaktiviteter. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Om du vill veta mer om tjänsten eller verksamheten är du välkommen att kontakta:
Maria Flykt, överläkare kirurgi 0171-41 81 89
Facklig representant UAL nås genom växeln: 0171-41 80 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Bifoga gärna ditt examensbevis i din ansökan. Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping har cirka 550 medarbetare och är en del av Region Uppsala. Enköping har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vi arbetar för mångfald och jämställdhet och hela sjukhuset är HBTQ- certifierat. Vi är ett hälsofrämjande sjukhus och arbetar aktivt med att ständigt utveckla verksamheten.