Fysioterapeut till Akademiska sjukhuset - sommar 2021

Sista ansökningsdag 2021-05-24
Arbetsplats Verksamhetsområde rehabilitering och smärtcentrum
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS461/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Fysioterapeuterna på Akademiska sjukhuset arbetar inom många olika verksamheter över hela sjukhuset och träffar patienter i både slutenvård och öppenvård. Eftersom Akademiska sjukhuset är ett universitetssjukhus med uppdrag att bedriva sjukvård och forskning får du också möjligheten att vara med och utveckla vården för våra patienter.

Att vara fysioterapeut på Akademiska sjukhuset är ett spännande arbete där du får möta människor i många olika situationer. Du blir en del av ett skickligt team som stöttar och hjälper varandra samtidigt som du kommer att arbeta självständigt. Här kan du räkna med ett varierande arbete med utmanande och berikande arbetsuppgifter. En individuell kompetensplan görs årligen med närmaste chef. Kunskapsutveckling sker även genom professionsmöten där fysioterapeuter utbyter kunskap och erfarenhet liksom genom nätverk och tvärprofessionella möten. Introduktionen anpassas efter dina förutsättningar.

Ditt uppdrag

Tjänsten är i huvudsak placerad inom geriatrisk rehabilitering på slutenvårdavdelning, Akademiska sjukhuset Uppsala. Tjänstgöring på geriatrikavdelningen i Tierp kan bli aktuell enstaka veckor under sommaren. Dina arbetsuppgifter omfattar bedömning av funktionsförmåga samt behandlings- och rehabiliteringsinsatser liksom utprovning av hjälpmedel. Inom det geriatriska området arbetar flera fysioterapeut vilket möjliggör kollegialt utbyte och stöd.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut. Arbetet innebär nära kontakt mellan patient och personal vilket ställer krav på gott bemötande, flexibilitet, en väl utvecklad samarbetsförmåga och organisationsförmåga. Vi tror att du har en förmåga att kunna prioritera och skapa struktur bland dina olika arbetsuppgifter. I vår rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett vikariat på heltid. Tillträde 2021-05-31 eller enligt överenskommelse. Vikariatet sträcker sig till och med 2021-08-31 med eventuell möjlighet till förlängning.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Elisabeth Belin telefon 018-611 53 28, elisabeth.belin@akademiska.se
Gruppchef Anna Wångersjö, 018-617 14 89, anna.wangersjo@akademiska.se
Gruppchef Annelie Berthén, telefon 018-617 14 88, annelie.berthen@akademiska.se

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tillsättning av tjänsten kan ske under ansökningstiden. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.