Är du färdig sjuksköterska i juni? Välkommen till NIMA 85H

Sista ansökningsdag 2021-05-24
Arbetsplats Verksamhetsområde klinisk neurofysiologi, neurokirurgi och neurologi
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS207/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vill du börja din karriär på toppen? Som sjuksköterska hos oss får du jobba med det viktigaste en människa har, sin hjärna. Den del som bestämmer över vår kropp och vilka vi är. Hjärnan är en gåta vi hela tiden lär oss mer om.

Vår verksamhet

På NIMA, neurokirurgins intermediärvårdsavdelning, vårdas neurokirurgiska och neurologiska patienter som är i behov av intermediär eller postoperativ vård. Vårt akuta intag består mestadels av intermediärvårdspatienter som är för sjuka för en vanlig vårdavdelning men inte behöver fullskalig intensivvård. Våra postoperativa patienter är del av en planerad verksamhet och kommer till oss under en kortare period. Vår spetskompetens är avancerad övervakning av kroppens vitala parametrar för att skapa en så bra miljö som möjligt för hjärnan.

Ditt uppdrag och din introduktion

Som nyexaminerad sjuksköterska vill vi att du skall utvecklas, bli kompetent, självständig och framförallt trygg i din profession. Hos oss får du en 7 veckors inskolning som anpassas efter din erfarenhet. Introduktionen varvas mellan klinisk tjänstgöring och teoretiska utbildningsdagar med vår utbildningssjuksköterska. Efter din inskolning kommer du att träffa vår seniora sjuksköterska som verkar som ett stöd i din yrkesmässiga utveckling genom råd och vägledning i det dagliga arbetet. Ni startar med ett samtal som följs upp med kontinuerliga utvärderings och reflektionssamtal. Handledningen och stödet är intensivare strax efter din inskolning men kommer att fortsätta regelbundet tills att du känner dig trygg i din nya arbetsroll. Efter ditt första år hos oss fortsätter du att utvecklas i din profession med vår kunskap- och utbildningstrappa som inkluderar både interna och externa kurser på universitetet.

Dina kvalifikationer

Är du nyexaminerad sjuksköterska som vill ha ett utmanande och stimulerande arbete? Tycker du om att ha många kollegor omkring dig och jobba i team? Är du dessutom en ansvarstagande, motiverad och nyfiken medarbetare som bidrar till en bra arbetsmiljö - då kan du vara rätt för oss! Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Ta gärna kontakt med oss om du vill veta mer om avdelningen!

Vi erbjuder

Vi välkomnar dig som tillsvidareanställd. Vi arbetar i Akademiskas nya poängmodell med bättre möjligheter till återhämtning och flexibilitet. Pendling och andra personliga behov kan diskuteras vid schemaläggning.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Susanna Sörman, 018–6114972, susanna.sorman@akademiska.se
Biträdande avdelningschef Erika Östlin, 018-617 39 11
Facklig kontaktperson för vårdförbundet nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.