Underläkare - sommarvikariat

Sista ansökningsdag 2021-05-31
Arbetsplats Närvårdsavdelningen i Uppsala
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH200/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Välkommen till Närvårdsavdelningen!

Vi söker en läkarstudent, som har fullgjort motsvarande termin nio eller längre vid läkarprogrammet, för att arbeta vid Närvårdsavdelningen vid Uppsala. Tjänsten är ett vikariat på 100% som sträcker sig över sommaren 2021. Eventuellt kan vikariatet sträcka sig över höstterminen 2021 om du planerar för ett studieuppehåll.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Ditt uppdrag

Sedvanligt avdelningsarbete med bland annat för- och eftermiddagsrond av patienter tillsammans med specialistläkare.

Vår verksamhet

Närvårdsavdelningen i Uppsala tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa, Region Uppsala och ligger vid natursköna Ulleråkersområdet i Uppsala. Vi vänder oss i första hand till äldre patienter som behöver inneliggande sjukvård men inte sjukhusets resurser för utredning. Patienterna kommer antingen via remiss från primärvården, via direktinläggning av Mobilt närvårdsteam eller från akutmottagningen på Akademiska sjukhuset. Medelvårdtiden är cirka en vecka.

Att våra patienter ska få sina vårdbehov tillgodosedda även när de kommer hem från avdelningen är en mycket viktig del i vårt arbete. Därför samverkar vi med exempelvis Mobilt närvårdsteam, reguljär primärvård, hemsjukvård och övriga i det nätverk som skapar värde för patienten. Här har vi mer tid för varje patient och arbetar enligt en struktur med personcentrerad vård.

Din kompetens

Du som söker tjänsten ha fullgjort motsvarande termin nio eller längre vid läkarprogrammet.
Personliga egenskaper som vi värdesätter är samarbetsförmåga Meriterande: Kunskap att arbeta med Region Uppsalas datajournalsystem.

Vill du veta mer?

Har du frågor så hör gärna av dig till verksamhetschef för Mobilt närvårdsteam Mattias Taflin, tel 018-611 71 72.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Sista ansökningsdag är den 31 maj. Rekrytering sker fortlöpande, så vänta inte med att skicka in din ansökning.


Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa