Undersköterska till kirurgisk akutvårdsavdelning

Sista ansökningsdag 2021-05-26
Arbetsplats Verksamhetsområde kirurgi
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS475/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Avdelning 70D2 är en kirurgisk akutvårdsavdelning (KAVA). Till oss kommer patienterna främst akut men också planerat vilket gör att ingen dag är den andra lik. Patienterna läggs in via akutmottagningen eller från våra olika mottagningar. Vi vårdar och diagnosticerar patienter med kirurgiska åkommor t.ex. blindtarmsinflammation, tarmvred, bukspottkörtelinflammation, blödande magsår eller tumörsjukdom. Vi vårdar patienter från 15 år som har ett varierande omvårdnadsbehov beroende på diagnos och tidigare sjukdomar.

Arbetstempot växlar och arbetsuppgifterna är varierade vilket kommer att ge dig en bred kompetens och goda kunskaper inom kirurgisk omvårdnad. Avdelningen har goda rutiner och god struktur. Vi är ett glatt och positivt team med ett tillåtande klimat. Här vågar man fråga! Vi har kompetenta och engagerade medarbetare och samarbete är ett viktigt ledord för oss på avdelningen.

Ditt uppdrag

Som undersköterska på avdelning 70D2 ansvarar du bland annat för patientens basala omvårdnad, pre-och postoperativ vård, såromläggningar, stomivård, urin-kateteriseing, blodprovstagning och kontroller av patienterna. Vi arbetar i team med patienten i centrum.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är erfaren undersköterska med stor tidigare erfarenhet av kirurgisk omvårdnad eller akutsjukvård.

Din kompetens

Vi värdesätter egenskaper som nyfikenhet, engagemang, god samarbetsförmåga, ett positivt förhållningssätt, noggrannhet samt flexibilitet. Du sätter alltid patienten i fokus och är ansvarstagande och motiverad i ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett vikariat på heltid 6 månader med möjlighet till förlängning. Både dag och nattjänstgöring ingår. Tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Carina Vennström 018-611 45 20
Gruppchef Malin Hållinder, 018-611 29 77 
Gruppchef Linda Holm, 018-611 18 87
Facklig kontaktperson Kommunal nås via växel 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan till oss.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.