Undersköterska med intresse för kvinnosjukvård och förlossning

Sista ansökningsdag 2021-06-30
Arbetsplats Verksamhetsområde kvinnosjukvård
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS521/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Redo för något nytt? Vill du vara med och bidra till Sveriges bästa kvinnosjukvård?  Har du intresse av akutvård och kvinnans hälsa genom alla åldrar? För att kunna utveckla och förbättra vår verksamhet utökar vi nu antalet medarbetare. Vi behöver fler kollegor!

Är vi rätt för dig?

Vi är en bred verksamhet inom kvinnosjukvård med både bas-, specialiserad och högspecialiserad gynekologisk och obstetrisk vård. Till oss kommer patienter framförallt från Uppsala län men även från resten av Mellansverige.

Vi bedriver en obstetrik i framkant där vi strävar efter familjen i fokus. På förlossningen står vi i startgroparna när det gäller vattenfödslar, vi bedriver både BB-vård och induktioner i hemmet för patientens bästa. Vi bedriver kvalitetsarbete i projektgrupper där vi hela tiden söker största värde för patienterna.

Hos oss vårdas också kvinnor i alla åldrar som genomgår utredningar och operationer inom gynekologi och reproduktion.

Vården bedrivs både på avdelningar och mottagningar och då patienterna rör sig mellan våra verksamheter strävar vi efter att våra medarbetare ska ha en bred kompetens med kunskaper inom flera områden. Hos oss har du stor möjlighet att utvecklas i din profession och inom flera olika delar inom vår specialitet.

Är du rätt för oss?

Du är utbildad undersköterska och vi ser gärna att du har erfarenhet av obstetrisk och/eller gynekologisk vård. Då vi arbetar övergripande med våra patienter är det viktigt att ha övergripande intresse inom hela området kvinnosjukvård.

Du har inte bara förmåga att hantera stress utan du trivs med ett högt tempo och varierade arbetsuppgifter. Ett intresse av att hela tiden lära sig nytt och utvecklas är en förutsättning för att trivas hos oss.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Du erbjuds en tillsvidareanställning på någon av våra enheter inom obstetriken eller gynekologin, utifrån dina önskemål och verksamhetens behov.

Tillträdesdatum och tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Arbetet kommer innebära tjänstgöring alla tider på dygnet. Akademiska sjukhuset har en arbetstidsmodell som ger lägre veckoarbetstid i relation till hur mycket obekväm tid man arbetar.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef gynekologiska specialistmottagningarna
Ann Wettervik tel 018-611 56 77

Avdelningschef gynekologavdelning 96C
Linda Schönberg 
          
Avdelningschef Förlossningen
Åsa Edström 018-617 27 27
 
Avdelningschef BB
Anna Ekenberg Abreu 018-611 28 88

Avdelningschef obstetriska specialistmottagningarna
Katarina Volgsten 018- 617 02 45

Avdelningschef Reproduktionscentrum
Lotta Dahl 018-611 56 88
 
Biträdande verksamhetschef
Hanna Wærnér 018-611 37 05

Fackliga representanter
Nås via Akademiska sjukhusets växel 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.