Sektionsadministratör till beroende- och neuropsykiatri

Sista ansökningsdag 2021-06-18
Arbetsplats Verksamhetsområde psykiatri
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS553/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Verksamhetsområde Psykiatri har cirka 900 medarbetare och är indelat i fem sektioner, varav en Beroende- och neuropsykiatri. Vi finns till största del i Psykiatrins hus, ingång 10 på sjukhusetområdet samt vid ett antal yttermottagningar i länet.

Sektionen Beroende- och neuropsykiatri består av Psykiatriavdelning 4A och 4B, Beroendemedicinska mottagningen, LARO-mottagningen och Neuropsykiatriska enheten för vuxna samt yttermottagningen Håbo-Enköping.

Ditt uppdrag

Vi söker nu en sektionsadministratör till sektionen Beroende- och neuropsykiatri. Du som söker har god förmåga att strukturera och organisera administrativt arbete. Att arbeta som sektionsadministratör innebär till stor del att stödja sektionschefen i olika uppgifter, bland annat mötesbokningar men även att skapa och bibehålla bra administrativa rutiner. I arbetsuppgifterna ingår att föra protokoll och minnesanteckningar vid olika mötesforum såsom ledningsgrupp, samverkan, FoUU samt sammanställa dokument. Att arbeta som sektionsadministratör är omväxlande och stimulerande.

Därtill kommer du att arbeta i schema- och bemanningssystemet Besched samt bistå vid introduktion av nya läkare. Det finns även chans att delta i olika projekt, bland annat införandet av regionens nya personalsystem Heroma. Du kommer även att arbeta i andra administrativa program såsom HSA, Episerver och Agresso (mottagarattestant).

Du har god förmåga att strukturera information i en verksamhet som präglas av ständig utveckling. Hos oss finns goda möjligheter att vara initiativtagande och utvecklingsinriktad.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. Det är viktigt att du har god datorvana och administrativ förmåga. Du uttrycker dig väl i svenska, såväl i skrift som i tal. Det är meriterande om du har arbetat inom psykiatrisk verksamhet.

Du har goda kunskaper i Officepaketet såsom Word, Excel och PowerPoint, men även SharePoint som verksamheten använder som primär lagringsyta.

Arbetet innebär kontakt med såväl avdelningschefer som medarbetare inom sektionen, vilket gör det är av vikt att du är en service- och lösningsinriktad person. Du trivs och stimuleras av att ha varierande arbetsuppgifter, som även kan vara igång parallellt med ett tidvis högt tempo. Du är en utmärkt organisatör och har god prioriteringsförmåga. Som person är du ödmjuk, lojal och engagerad samt självgående och flexibel.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Sektionschef Åsa Magnusson 018-617 03 56
Facklig företrädare Vision: Ann-Louise Strömbom, tel nr 018-611 65 75

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.