Undersköterska till akutsjukvårdens diagnostikavdelning (ADA)

Sista ansökningsdag 2021-06-24
Arbetsplats Verksamhetsområde akutsjukvård och internmedicin
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS554/2021
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Akutsjukvårdens Diagnostikavdelning (ADA) är en diagnostik- och observationsavdelning inom verksamhetsområdet Akutsjukvård och internmedicin. Syftet med avdelningen är att ge mer tid för utredning, observation och bedömning av prov- och undersökningsresultat innan beslut tas om patienten behöver inläggning eller kan gå hem. Avdelningen har 6 vårdplatser fördelade på 4 medicinplatser och 2 kirurgplatser. Möjlighet till telemetriövervakning finns för 6 patienter. På avdelningen arbetar läkare, sjuksköterskor och undersköterskor i team för att underlätta kommunikationen och arbetet kring varje enskild patient.

Nu har du chansen att utmana dig själv och komma till en mycket trevlig arbetsplats med högt i tak! Arbetsplatsen präglas av ett omväxlande arbete där man hela tiden möter nya patienter med alla typer av åkommor och olycksfall. Här lär man sig ständigt nya saker och utvecklas i sin kompetens och som människa.

Ditt uppdrag

Som undersköterska på ADA arbetar du i team tillsammans med en sjuksköterska. Du ansvarar för den basala omvårdnaden av patienterna. Tjänsten innefattar utöver basal omvårdnad regelbundna kontroller av vitalparametrar, kost- och vätskeregistrering, provtagning mm.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Erfarenhet och utbildning inom området akutsjukvård är meriterande.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett vikariat med start 30/8 eller enligt ök. till 31/12-21, möjlighet till förlängning. Tjänstgöringsgrad 100% med rotationstjänstgöring. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Viktor Ekström 018–611 92 75 
Gruppchef Jesper Ödman 018-611 93 41
Facklig kontaktperson nås via vxl 018–611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.